Μάλαγα για Γκολάσα

Στο Ισραήλ υπάρχει αναφορά στο ότι η Μάλαγα ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Εγιάλ Γκολάσα την ίδια στιγμή που γίνεται λόγος για φλέρτ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μάλαγα για Γκολάσα
INTIME SPORTS

Βάσει των όσων γράφονται στο Ισραήλ, μετά τη Λεβάντε άλλη μια ισπανική ομάδα βλέπει τον Εγιάλ Γκολάσα προκειμένου να τον εντάξει στο ρόστερ της. Πρόκειται για τη Μάλαγα, η οποία -σύμφωνα με την ιστοσελίδα pipsim.co.il- " έχει προσπαθήσει για τον Γκολάσα, ο οποίος δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την Ευρώπη για το ενδιαφέρον που έχει εκφραστεί από την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει αποφασίσει, αν θα τον πουλήσει".

"Δίχως αποτελέσματα οι επενδύσεις του Σαββίδη..."

Αναφορά στον ΠΑΟΚ και στην κάκιστη σεζόν του είχε έκανε η ιστοσελίδα boursorama.com. Οι Γάλλοι στάθηκαν κυρίως στο γεγονός ότι οι "ασπρόμαυροι" δεν πέτυχαν ούτε στο πρωτάθλημα ούτε στο Κύπελλο ούτε στο Europa League.

Έτσι γίνεται λόγος για μια " εξαιρετικά αποτυχημένη σεζόν για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης που δεν κατάφερε να πάρει την δεύτερη θέση από τον Παναθηναικό ενώ έμεινε εκτός Ευρώπης εξαιτίας της Γκινγκάμπ".

Ακόμη το δημοσίευμα αναφέρεται και στα λεφτά που έχουν ξοδευτεί από τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά δεν έπιασαν τόπο για την αγωνιστική εξέλιξη του ΠΑΟΚ. " Παρά τις επενδύσεις του Ιβάν Σαββίδη, δεν υπάρχουν σημαντικά αποτελέσματα για τον ΠΑΟΚ", γράφεται χαρακτηριστικά για τον "Δικέφαλο" που η φετινή κακή πορεία του έχει προκαλέσει αίσθηση και αρνητική εντύπωση... παντού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK