Με Μακ, Τσίμιροτ απέναντι στον Λεβαδειακό

O ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (10/04, 19:00), με τον Βλάνταν Ίβιτς να ανακοινώνει την 18μελή αποστολή, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Γκόικο Τσίμιροτ και Ρόμπερτ Μακ, ενώ αντίθετα εκτός βρίσκεται ο Δημήτρης Χατζηησαΐας.

Με Μακ, Τσίμιροτ απέναντι στον Λεβαδειακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με εξάσκηση στην τακτική και τις στημένες φάσεις ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Λεβαδειακό. Ο Βλάνταν Ίβιτς δοκίμασε στο γήπεδο την στρατηγική που θέλει να εφαρμόσουν οι ποδοσφαιριστές του προκειμένου να επιστρέψουν στις νίκες στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέλυσε στους παίκτες τα στοιχεία που πρέπει να βάλουν στο παιχνίδι τους και τα λάθη που πρέπει ν’ αποφύγουν σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση απέναντι στον Πανιώνιο. Στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης έγινε και ειδική εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Οι Γιάννης Μυστακίδης, Ζάιρο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας με μπάλα, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ συνέχισε σε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης κι ο Κωνσταντινίδης έμεινε στο γυμναστήριο για ενδυνάμωση και θεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα, ο Ίβιτς ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του και είναι οι: Βελλίδης, Γλύκος, Λέοβατς, Σκόνδρας, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Βίτορ, Μαλεζάς, Κοροβέσης, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Κάτσε, Τζιόλης, Σάμπο, Πέλκας, Ροντρίγκες, Μακ, Κούστα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK