Με τους 2 "Ιταλούς" κόντρα στην Φιορεντίνα

Ο ΠΑΟΚ πλέον δεν έχει να χάσει και τίποτα στο Γιουρόπα Λίγκ, με τον Βλάνταν Ιβιτς να προσανατολίζεται στην αντιμετώπιση της Φιορεντίνα ρίχνοντας στην μάχη δύο "Ιταλούς" με συνολικό χρόνο συμμετοχής στον "Δικέφαλο" μέχρι τώρα 243'!

Με τους 2 "Ιταλούς" κόντρα στην Φιορεντίνα

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης στο "Αρτέμιο Φράνκι" την Φιορεντίνα και ο Βλάνταν Ίβιτς αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο παρουσίας στο αρχικό σχήμα των δυο παικτών που ο “δικέφαλος απέκτησε το καλοκαίρι από ιταλικές ομάδες.

Ζέλικο Μπρκιτς (αποκτήθηκε με μεταγραφή από την Ουντινέζε) και Μάμε Τιάμ (αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την Γιουβέντους) έχουν όλα κι' όλα 243 αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής φέτος από κοινού. Με τον Σέρβο κίπερ να έχει αγωνιστεί στο παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο την Λάρισα και τον Σενεγαλέζο επιθετικό να μετρά έξι συμμετοχές εκ των οποίων μόλις η μια στην αρχική ενδεκάδα.

Όσον αφορά τον Φακούντο Περέιρα, ο Αργεντινός ξεκίνησε από σήμερα πρόγραμμα αποθεραπείας, με τις εξετάσεις να δείχνουν μια μικρή διάταση του ισχνού προσαγωγού. Με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Περέιρα θα είναι 100% έτοιμος στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, όμως θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι της Δευτέρας με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK