Με... Βιεϊρίνια στον επόμενο γύρο: Το "ναι" του Στανόγεβιτς και το ραντεβού

Ο ΠΑΟΚ δίνει στην Τούμπα τη ρεβάνς του 1-1 με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ και ταυτόχρονα δουλεύει την υπόθεση επιστροφής του Αντελίνο Βιεϊρίνια στη Θεσσαλονίκη. Τι ειπώθηκε στην κουβέντα Σαββίδη-Στανόγεβιτς, τι πιστεύει ο Λούμπος Μίχελ και ποιο είναι το τελευταίο εμπόδιο πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πορτογάλου στον "Δικέφαλο". Εξηγεί πώς έχει η κατάσταση ο Αντώνης Τσακαλέας.

Με... Βιεϊρίνια στον επόμενο γύρο: Το "ναι" του Στανόγεβιτς και το ραντεβού

Το όνομα του Αντελίνο Βιεϊρίνια επέστρεψε για τα καλά στις συζητήσεις εντός Τούμπας, και την ώρα που "ψήνεται" ραντεβού μεταξύ του εκπροσώπου του και του Λούμπος Μίχελ, ο Ιβάν Σαββίδης άρχισε να συλλέγει απόψεις για τον 31χρονο Πορτογάλο.

Ο πρώτος που φέρεται να ρωτήθηκε δεν ήταν άλλος από τον Αλεκσάνταρ Στανόγιεβιτς. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ο οποίος αν τον έχει στη δούλεψή του, θα κληθεί να τον "χωρέσει" και να τον αξιοποιήσει.

Η ΑΠΟΨΗ ΣΤΑΝΟΓΙΕΒΙΤΣ

Ο Στανόγιεβιτς, στην πρώτη κουβέντα που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη, λέγεται πως παρουσιάστηκε θετικός στο ενδεχόμενο απόκτησης του Βιεϊρίνια, καθώς θεωρεί πως μπορεί να δώσει στον ΠΑΟΚ στοιχεία που του λείπουν και έχει ανάγκη.

Η συζήτηση βέβαια προχώρησε περισσότερο, καθώς αυτό που ήθελε να διαπιστώσει ο Ιβάν Σαββίδης είχε να κάνει με την αναγκαιότητα της συγκεκριμένης μεταγραφής, σε μια θέση στην οποία υπάρχουν στο ρόστερ τόσο ποδοσφαιριστές "πρώτης γραμμής" όπως οι Ρόμπερτ Μακ, Τζάλμα Κάμπος και Πέντρο Ενρίκε, όπως και ποδοσφαιριστές που έχουν το μέλλον μπροστά τους όπως οι Δημήτρης Λημνιός και Γιάννης Μυστακίδης (αφού ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του και επιστρέψει στη δράση τον Δεκέμβριο). Ο προπονητής των "ασπρόμαυρων" ξεκαθάρθσε πως δεν τίθεται θέμα να "μην χωράει ο Βιεϊρίνια".

Δεδομένου ότι ο Αλεκσάνταρ Στανόγιεβιτς είπε το "πρώτο" ναι και πριν από 1,5 μήνα ο Λούμπος Μίχελ είχε τοποθετηθεί υπέρ της απόκτησης του Πορτογάλου, αυτομάτως οι... θετικές ψήφοι μοιάζουν αρκετοί για να λάβει ο Ιβάν Σαββίδης την τελική απόφασή του για την εν λόγω μεταγραφή.

ΜΕ ΚΟΥΤΣΟΛΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Κατά τη διάρκεια της Πέμπτης, όλα δείχνουν πως ο Πολ Κουτσολιάκος, που εκπροσωπεί τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, θα συναντηθεί με τον Λούμπος Μίχελ, προκειμένου να συζητήσουν τόσο το θέμα του 31χρονου Πορτογάλου όσο και αυτά των Ευθύμη Κουλούρη και Δημήτρη Πέλκα. Για τον τελευταίο άρχισε ήδη μια πρώτη κουβέντα ανανέωσης του συμβολαίου του.

Δεν αποκλείεται, στην συνάντηση των δυο πλευρών, για την υπόθεση Βιεϊρίνια να μεταφερθούν, από τον ατζέντη του Πορτογάλου, και τα "θέλω" της Βόλφσμπουργκ, καθώς απαραίτητη προϋπόθεση για να προκύψει η επανένωση είναι και η μείωση των απαιτήσεων της γερμανικής ομάδας, που αρχικά έφταναν στα 2.000.000 ευρώ.

Βέβαια, αν ΠΑΟΚ και Βιεϊρίνια δώσουν τα χέρια, τότε ο Πορτογάλος θα έχει ένα λόγο παραπάνω να πιέσει τους "λύκους", οι οποίοι ούτως ή άλλως θα έχουν ένα πρώτο "κέρδος", τα 2,2 εκατομμύρια που θα εξοικονομήσουν από το συμβόλαιό του για τον επόμενο χρόνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK