Μεγάλε ΠΑΟΚ, η δύναμη σου…

Δίπλα στον ΠΑΟΚ. Σε κάθε στιγμή. Η δύναμή του. Οι χιλιάδες οπαδοί του. Ο κόσμος που τη σεζόν 2017-18, θα έχει τη δυνατότητα να ντύνεται με μια εμφάνιση που συνδυάζει με ιδιαίτερα αρμονικό τρόπο το κλασικό και το σύγχρονο. Την ιστορία μπολιασμένη με το μέλλον.

Μεγάλε ΠΑΟΚ, η δύναμη σου…
MOTIONTEAM

Η φανέλα για τους φίλους του ΠΑΟΚ συμβολίζει την αγάπη για την ομάδα. Γι’ αυτά τα τέσσερα γράμματα που προκαλούν δέος και αξίζουν κάθε υποστήριξη και θυσία. Για τους ποδοσφαιριστές αποτελεί σύμβολο τιμής και περηφάνειας.

Για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, αποτυπώνει την ιστορία, τον αγώνα των προγόνων, τον ιδρώτα, τ’ αμέτρητα συναισθήματα, κάθε τι που διαμορφώνει την ξεχωριστή για τον καθένα απάντηση στην ερώτηση «τι είναι ΠΑΟΚ;».

Ο Δικέφαλος θα παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο με ανανεωμένο στυλ την σεζόν 2017-18. Η νέα εμφάνιση που δημιούργησε η Macron για τον ΠΑΟΚ διακρίνεται για την κομψή της αισθητική. Το πρώτο που βλέπει κανείς είναι η διαφορά στις κλασική ασπρόμαυρη.

Μεγάλε ΠΑΟΚ, η δύναμη σου…
MOTIONTEAM

Οι ρίγες είναι λεπτές, δίνοντας μια αυθεντική ρετρό αίσθηση που δένει με τον μοντέρνο γιακά με τον σύγχρονο σχεδιασμό.

Η… κρυφή λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι η σύνδεση με τον φίλαθλο του ΠΑΟΚ. Στο εσωτερικό της εμφάνισης υπάρχει ένα από τα πλέον αγαπημένα συνθήματα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. «Μεγάλε ΠΑΟΚ η δύναμή σου είμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου».

Μεγάλε ΠΑΟΚ, η δύναμη σου…
MOTIONTEAM

Στο στήθος της φανέλας, ο νέος Μεγάλος χορηγός, το Stoiximan.gr βρίσκεται κι αυτός σε πλήρη αρμονία με τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Σε ασπρόμαυρο φόντο, ομορφαίνει κι άλλο τη νέα εμφάνιση. Η νέα φανέλα του ΠΑΟΚ θα κάνει πρεμιέρα κόντρα στην Ανόρθωση και θα είναι διαθέσιμη στο PAOK FC Official Store από την Παρασκευή.

Απόκτησε την σήμερα στο store.paokfc.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK