Μια ομάδα, μια...αποστολή ο ΠΑΟΚ!

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ματς με την Σλόβαν Λίμπερετς και έτσι όλη η... ομάδα του “Μακεδονία Παλλάς” θα βρίσκεται αύριο στα αποδυτήρια της Τούμπας! Με λευκό απουσιολόγιο ο ΠΑΟΚ και τους Πέλκα,Γλύκο, Κλάους να επιστρέφουν στην 11άδα.

Μια ομάδα, μια...αποστολή ο ΠΑΟΚ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πρώτα ήταν το ritiro (κοινώς... μάντρωμα) του ΠΑΟΚ με εντολή Ιβάν Σαββίδη για 4 βράδια και ισάριθμες ημέρες στον 9ο όροφο του “Μακεδονία Παλλάς”. Ακολούθησε η απαγόρευση να παίζει η Τηλεόραση στα δωμάτιά των παικτών (αφαιρέθηκαν οι κεραίες από τις συσκευές , επίσης με εντολή του ιδιοκτήτη). Και τα...άλλα κόλπα συμπληρώθηκαν με την απόφαση του Βλάνταν Ιβιτς να τους συμπεριλάβει όλους στην... αποστολή!!

Για την ακρίβεια ο Σέρβος κόουτς δεν έβγαλε αποστολή μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης με φόντο τον "τελικό" με αντίπαλο την Σλόβαν Λίμπερετς, που θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης (8/12, 18:00) στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Ιβιτς είχε πάρει την συγκεκριμένη απόφαση από την Δευτέρα, όταν και έγινε γνωστό πως όλοι οι παίκτες θα παραμείνουν στο ξενοδοχείο που συγκεντρώνεται η αποστολή μέχρι και την αναμέτρηση της Πέμπτης.

Το θετικό για τον προπονητή του ΠΑΟΚ είναι πως τόσο το ποινολόγιο όσο και το ιατρικό δελτίο είναι "λευκά". Οι Χοσέ Κάνιας, Χοσέ Κρέσπο, Μαρίν Λέοβατς και Φακούντο Περέιρα προπονήθηκαν κανονικά για μια ακόμα φορά (είναι οι παίκτες που αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα τις τελευταίες ημέρες, τα οποία και ξεπέρασαν) ενώ ο Στέφανος Αθανασιάδης εξέτισε τη ποινή μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι με την Φιορεντίνα.

Σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ίβιτς σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τους Γλύκο, Πέλκα και Αθανασιάδη, αντί των Μπρκιτς, Σάχοφ και Κουλούρη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK