Μίχελ: "Καμία εντολή για πώληση Κλάους"

Ο Λούμπος Μίχελ διέψευσε τα σενάρια πως ο Κλάους Αθανασιάδης μπήκε στην transfer list του ΠΑΟΚ, αλλά παράλληλα τόνισε πως όλοι οι παίκτες έχουν... τιμή πώλησης.

Ο Λούμπος Μίχελ πήρε θέση με αφορμή τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ιβάν Σαββίδη να του δίνει εντολή προκειμένου να προχωρήσει τις διαδικασίες παραχώρησης του Στέφανου Αθανασιάδη:

"Όλοι οι ποδοσφαιριστές σε όλον τον κόσμο έχουν τιμή πώλησης. Το ίδιο ισχύει και για τους δικούς μας. Πάντα αξιολογούμε τις προτάσεις. Δεν θέλουμε τον ΠΑΟΚ νεκροταφείο φιλοδοξιών.

Απο κει και πέρα όμως παράλληλα θέλουμε να παίρνουμε το 100% από τους παίκτες μας και να τους δίνουμε κίνητρο. 

Αυτή είναι μια καθημερινή προσπάθεια. Σε ότι αφορά τον Κλάους, δεν υπήρξε κάποια μετατροπή στη σχέση του με την ομάδα κι εγώ ως αθλητικός διευθυντής δεν πήρα κάποια διαφορετική εντολή, ισχύει και για εκείνον ό,τι ισχύει για όλους τους ποδοσφαιριστές μας.

Είμαστε εδώ για να βοηθάμε όλους τους παίκτες μας να βελτιώνονται και να ξεπερνούν όποιο πρόβλημα έχουν", ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής των ασπρόμαυρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το αυτογκόλ του Σαββίδη με τον Κλάους  
"Πωλητήριο" στον Στέφανο Αθανασιάδη!  
Ο Κλάους Αθανασιάδης για "αντί-Οκαζάκι"!!

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.