Μπερμπάτοφ: "Έγινε φάουλ στον Όλσεν"

Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ μίλησε για το χαμένο πέναλτι κόντρα στον Ηρακλή, ενώ έκανε ειδική μνεία στη φάση της ισοφάρισης του "Γηραιού", τονίζοντας πως υπάρχει πέναλτι πάνω στον Ρόμπιν Όλσεν.

Μπερμπάτοφ: "Έγινε φάουλ στον Όλσεν"
INTIME SPORTS

Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ μίλησε για το χαμένο πέναλτι, αποκάλυψε τι είπε στους συμπαίκτες του, σχολίασε τη γενικότερη παρουσία του, ενώ τόνισε πως στη φάση της ισοφάρισης του Ηρακλή υπάρχει φάουλ πάνω στον Ρόμπιν Όλσεν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στη NOVA:

"Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Αυτό είπα και στους συμπαίκτες μου. Πρέπει να προχωράμε".

Από ‘κει και πέρα, αναφέρθηκε και στην φάση της ισοφάρισης του Ηρακλή: "Έγινε φάουλ στον Όλσεν. Ήταν ένα ματς που μπορούσαμε να κερδίσουμε, παίξαμε καλά και είχαμε ευκαιρίες, αλλά τελικά φεύγουμε με ένα βαθμό και οι δύο ομάδες. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε μία νέα ομάδα. Πρέπει να κοιτάζουμε μπροστά ".

Όσον αφορά στη παρουσία του σε ρόλο επιτελικού: "Μ’ αρέσει να γυρίζω πίσω και να κάνω παιχνίδι. Όταν γερνάς είναι καλύτερο να παίζεις πιο πίσω και να δίνεις πάσες σε πιο γρήγορους συμπαίκτες σου".

Τέλος, για το αν ο ΠΑΟΚ έμεινε πολύ πίσω στη βαθμολογία, τόνισε: "Έχει πολύ δρόμο ακόμη. Πρέπει να κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν είναι και πολύ καλό να το σκεφτόμαστε αυτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τούντορ: "Κάποιοι νομίζουν ότι είναι καλύτεροι από αυτό που είναι"

Το χαμένο πέναλτι του Μπερμπάτοφ σε VIDEO

Τα γκολ στο Ηρακλής - ΠΑΟΚ

Ηρακλής - ΠΑΟΚ 3-3

News 24/7

24MEDIA NETWORK