"Νέο χτύπημα των εγκληματικών οργανώσεων του ποδοσφαίρου"

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί την FIFA και την Επιτροπή Εξομάλυνσης να "μην επιτρέψουν σε εγκληματίες να διαταραχθεί η διαδικασία εξυγίανσης".

"Νέο χτύπημα των εγκληματικών οργανώσεων του ποδοσφαίρου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο δέχτηκε ένα νέο χτύπημα από τις εγκληματικές οργανώσεις που για χρόνια το έχουν χειραγωγήσει και δεν καταθέτουν τα όπλα αγνοώντας επανειλημμένα την νομιμότητα, τις αρχές, πλέον και την FIFA.

Μια μόλις μέρα μετά τους ορισμούς των διαιτητών, που για πρώτη φορά δεν προκάλεσαν την κοινή γνώμη και την κοινή λογική, καθώς απουσίαζαν όλοι οι ύποπτοι διαιτητές, οι υπεύθυνοι της νέας ΚΕΔ εκβιάστηκαν και απειλήθηκαν. Οφείλουμε όλες οι ομάδες που πρεσβεύουμε ένα υγιές ποδόσφαιρο μακριά από την χειραγώγηση εγκληματικών οργανώσεων, σήμερα κιόλας να συμμαχήσουμε και να προσφέρουμε ασπίδα προστασίας στα υπό παραίτηση μέλη της ΚΕΔ και αν είναι δυνατόν να αποτρέψουμε την απόφασή τους αυτή.

Η ήττα της νομιμότητας απαγορεύεται να γίνει αποδεκτή από οποιαδήποτε Κυβέρνηση και ειδικά από τη σημερινή που δεν πρέπει να αφήσει άλλο τον χρόνο να κυλά, δίνοντας ευκαιρία σε εγκληματίες να βρουν την διέξοδό τους από το νόμο. Είναι επιτακτική ανάγκη και μάλιστα άμεσα να τεθεί στην ψηλότερη θέση των προτεραιοτήτων σας.

Τέλος, καλούμε την FIFA και την Επιτροπή Εξομάλυνσης να μην επιτρέψουν σε εγκληματίες να διαταραχθεί η διαδικασία εξυγίανσης που ξεκίνησε με την παρουσία τους, να αντιληφθούν για ποιόν λόγο βρέθηκαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά και το πρόσφατο παράδειγμα με την ΚΕΔ και να προχωρήσουν τάχιστα προς την εγκατάσταση της νομιμότητας και εν τέλει των εκλογών, που δημοκρατικά θα στείλει εκτός ποδοσφαίρου τα μέλη εγκληματικών οργανώσεων. Εμείς οφείλουμε και θα σταθούμε στο πλευρό της Επιτροπής Εξομάλυνσης σε αποφάσεις που προάγουν την διαφάνεια και την εξυγίανση, όπως ήταν και η συγκεκριμένη επιλογή για την ΚΕΔ.

Το ίδιο οφείλουν να κάνει όλη η κοινωνία του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι ομάδες, τα ΜΜΕ και φυσικά οι φίλαθλοι. Το καθαρό ποδόσφαιρο είναι εθνικό, συλλογικό καθήκον μας και οποιαδήποτε παρεμπόδιση συνιστά εχθρική πράξη προς την νομιμότητα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK