Νονέ ΠΑΟΚ είσαι…

Φέρε την Ανάσταση νωρίτερα μέσα από έξυπνες επιλογές δώρων από τα PAOK Official Stores με την υπογραφή της αγαπημένης σου ομάδας.

Νονέ ΠΑΟΚ είσαι…

Κοινό μυστικό. Για τα πιτσιρίκια σε κάθε γωνιά της χώρας, η πασχαλινή λαμπάδα αποτελεί μία πολύ καλή αφορμή για να εισπράξει ένα ωραιότατο δώρο από το νονό του. Ειδάλλως η λαμπάδα επιστρέφεται και ο νονός ψάχνει…τρύπα να κρυφτεί μέχρι την επόμενη Ανάσταση!

Αν δε το πιτσιρίκι είναι και ΠΑΟΚτσάκι εκεί οι ευθύνες μεγαλώνουν. Η λαμπάδα και το δώρο που τη συνοδεύει επιβάλλεται να είναι στο ύφος, το πνεύμα και γιατί όχι και στα χρώματα του Δικέφαλου του Βορρά.

Τα PAOK Official Stores για άλλη μία φορά στο πνεύμα της εποχής, λύνουν τα χέρια του νονού που θέλει να συνδυάσει, μία όμορφη λαμπάδα που δε θα πεταχτεί πέντε λεπτά μετά το «Χριστός Ανέστη», με μία σειρά από έξυπνες και καλαίσθητες επιλογές σε παιδικές φανέλες και Τ-shirts για αγόρια και κορίτσια.

Λαμπάδα ΠΑΟΚ με ριγέ παιδική φανέλα

Νονέ ΠΑΟΚ είσαι…

Ας ξεκινήσουμε από τις επιλογές που διαθέτει η μπουτίκ του ΠΑΟΚ, σε ΠΑΟΚτσήδικες λαμπάδες. Οικόσημο του δικεφάλου, μεταλλικά ή γήινα χρώματα, ανάλογα με το γούστο και τη διάθεση και ανάγλυφη υφή, αποτελούν ένα ιδανικό συνδυασμό, για να κινήσει η λαμπάδα σας το ενδιαφέρον, όπου και αν επιλέξετε να περάσετε με το βαφτιστήρι σας την Ανάσταση.

Με μία τέτοια ξεχωριστή λαμπάδα λοιπόν, τι καλύτερο από το να ντύσετε το πιτσιρίκι σας και με μία φανέλα του δικεφάλου, ή οποία δίνεται σε συνδυασμό με τη λαμπάδα η οποία βγαίνει σε παιδικά μεγέθη και τέσσερα σχέδια. Το κλασικό ασπρόμαυρο ριγέ, το αγαπημένο μαύρο, το πανέμορφο γαλάζιο και το limited γκρι. Ότι από αυτά και να επιλέξετε έχετε ένα σίγουρο χαμόγελο από το αγαπημένο σας ΠΑΟΚτσάκι.

Λαμπάδα ΠΑΟΚ με δύο παιδικά T-shirts· Μαύρο ριγέ και στάμπα "Best Player"

Νονέ ΠΑΟΚ είσαι…

Εδώ οι μικροί μας φίλοι παρέα με τη λαμπάδα, μπορούν να «παίξουν μπάλα» με μια casual και μια επίσημη εμφάνιση. Το βράδυ της Ανάστασης ή στο πασχαλινό τραπέζι, το ριγέ ασπρόμαυρο μπλουζάκι με το χοντρό γιακά και το κεντημένο λογότυπο του δικεφάλου, αποτελεί ιδανική επιλογή, για να αντικατασταθεί όταν τα πράγματα «χαλαρώσουν» με το λευκό μπλουζάκι που το σχέδιο του σε μεταμορφώνει σε MVP της αγαπημένης σου ομάδας. Casual ή επίσημος, σίγουρα ο μικρός ΠΑΟΚτσής θα αγαπήσει και τις δύο επιλογές.

Λαμπάδα ΠΑΟΚ με δύο παιδικά Τ-shirts· Βουργουνδί και Navy

Νονέ ΠΑΟΚ είσαι…

Η με άλλα λόγια, βάλε χρώμα στη ζωή σου. Ποιος είπε ότι για να είναι κάποιος ΠΑΟΚτσής, τα μόνα χρώματα που έχει στη γκαρνταρόμπα και στη ζωή του πρέπει να είναι το μαύρο και το λευκό. Χάρισε στο πιτσιρίκι σου, μαζί με την…υπερλαμπάδα του ΠΑΟΚ, δύο πανέμορφα και καλαίσθητα T-shirts, ένα σε navy σχέδιο, με το λογότυπο του ΠΑΟΚ και ένα βουργουνδί –απόχρωση του μπορντό αν δεν τα πάτε καλά με τους συνδυασμούς χρωμάτων- με την ημερομηνία ίδρυσης της ομάδας, αλλά και το σταυρωτό τόξο, σύμβολο της φιλίας και της αφοσίωσης στο ιδανικό που λέγεται «ΠΑΟΚ».

Και για τα ΠΑΟΚτσάκια γένους θηλυκού!

Νονέ ΠΑΟΚ είσαι…

Και επειδή η μπάλα είναι γυναίκα, δεν γίνονταν να αφήσουμε παραπονεμένες και τις γυναίκες οπαδούς του ΠΑΟΚ, ανεξαρτήτου ηλικίας. Δύο υπέροχοι γυναικείοι συνδυασμοί, προσφέρονται με τη συντροφιά της λαμπάδας ΠΑΟΚ στα κοριτσάκια της μεγάλης οικογένειας του δικεφάλου. Από τη μία έχουμε το ροζ με διακριτικές πουά πινελιές μπλουζάκι, συνοδευόμενο από γκρι παντελόνι φόρμας με το λογότυπο της αγαπημένης μας ομάδας.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚτσής νονός, μπορεί να επιλέξει ένα ριγέ T-shirt με κεντημένο κατά μήκος της μπλούζας, το λογότυπο του δικεφάλου, συνοδευόμενο με ένα μαύρο παντελόνι φόρμας, με το λογότυπο και πάλι να δεσπόζει στο πάνω αριστερά μέρος του παντελονιού. Η τελική επιλογή ανήκει και στον…θηλυκό αποδέκτη.

Και αν κανένας από τους παραπάνω συνδυασμούς δεν σας εντυπωσιάζει ή δεν σας ταιριάζει, πάντοτε μπορείτε να προμηθευτείτε ξεχωριστά είτε μία από τις λαμπάδες ΠΑΟΚ ή ένα από τα παιδικά ρούχα που περιγράφονται παραπάνω.

Η μπουτίκ του ΠΑΟΚ αποδεικνύει για άλλη μία φορά, ότι η κομψότητα μπορεί να πηγαίνει χέρι – χέρι με την αγάπη για την ομάδα σου. Και η κομψότητα όπως και η αγάπη για τον ΠΑΟΚ είναι υπεράνω ηλικίας.

Περιηγηθείτε στο https://store.paokfc.gr και βρείτε το αγαπημένο σας δώρο για φίλους ή τον εαυτό σας, με φόντο τον δικέφαλο αετό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK