O Γιώργος Σαββίδης πέρασε στην αντεπίθεση και απάντησε στον Μελισσανίδη!

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη για το γκολ-οφσάιντ του ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου του Βόλου αλλά και τον τραυματισμό του Ίβιτς έφεραν άκρως δυναμική απάντηση από τον Γιώργο Σαββίδη!

O Γιώργος Σαββίδης πέρασε στην αντεπίθεση και απάντησε στον Μελισσανίδη!
EUROKINISSI

"Εγώ τι πρέπει να πω για το κύπελλο που ήταν τρία μέτρα οφσάιντ; Έπρεπε να μπουκάρουμε κι εμείς μέσα; Είναι μια κακή στιγμή και για τον ΠΑΟΚ.

Εμείς ούτε με καρότσια βγάλαμε προπονητές, ούτε βάλαμε στους προπονητές μας δίχτυ λες και βγήκε από το κομμωτήριο", ήταν οι... βιτριολικές ατάκες του Δημήτρη Μελισσανίδη μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που είχαν ως αποδέκτη τον "Δικέφαλο του Βορρά" και λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής ήρθε άκρως επιθετική απάντηση από την οικογένεια Σαββίδη.

Συγκεκριμένα από τον Γιώργο Σαββίδη, το γιο του μεγαλομέτοχου του ΠΑΟΚ Ιβάν, με το μέλος του Δ.Σ. της ομάδας της Θεσσαλονίκης να εξακοντίζει τα βέλη του απέναντι στον διοικητικό ηγέτη των "κιτρινόμαυρων" μέσω μίας μακροσκελούς ανάρτησής του στο Instagram.

"Υπάρχει μια λεπτομέρεια κύριε Μελισσανίδη σε όλα αυτά, όταν ενημερωθήκαμε πως το γκολ ήταν οριακά οφσάιντ και όχι 3 μέτρα, παρ'όλο που είχε προηγηθεί πέναλτι πάνω στον Κρέσπο, ο πατέρας μου είχε την ευθιξία να σας ζητήσει να επαναλάβουμε τον αγώνα αν πιστεύατε πως όλο αυτό έγινε εσκεμμένα και εσείς δεν το δεχθήκατε.

Όταν όμως έγιναν όλα αυτά τα καραγκιοζλίκια με τον ΟΣΦΠ δεν σας είδα να παίρνετε θέση, αντιθέτως βρήκατε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε μια κατάσταση την οποία εσείς οι ίδιοι ορισμένα χρόνια πριν είχατε νιώσει σκληρά (να χάσετε ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά). Πώς τα φέρνει η ζωή όμως ε; Ο μοναδικός στόχος του ΠΑΟΚ αλλά και προσωπικά του πατέρα μου ήταν, είναι και θα είναι η κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

ΥΓ: Ο τότε προπονητής του ΠΑΟΚ εξετάστηκε από γιατρό του αγώνα και πήγε σε δημόσιο νοσοκομείο.

ΥΓ1: Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ μας συμφωνώ... αλλά ποια η διαφορά Σπάθα (2010) και Θάνου σήμερα;

ΥΓ2: Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς (Θάνος=Σπάθας)".

ΥΓ3: Από τη Σάντα είμαι, σκύλος, δεν ματώνω μόνο τους ματώνω.

Κάτω δε από τη φωτογραφίαμε την οποία συνοδεύει το κείμενο ο Γιώργος Σαββίδης (απεικονίζεται σε πρώτο φόντο εκείνος και ο πατέρας του Ιβάν Σαββίδης) γράφει τέσσερις λέξεις, που το αρχικό γράμμα της κάθε μίας αντιστοιχεί με τα αρχικά του ΠΑΟΚ: Περηφάνεια - Αντίσταση - Όνειρο - Κατάκτηση

O Γιώργος Σαββίδης πέρασε στην αντεπίθεση και απάντησε στον Μελισσανίδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK