O Γκαρσία για Μπερμπάτοφ και Ολυμπιακό

Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε ντεμπούτο ως βοηθός προπονητή και είπε ενδιαφέροντα πράγματα για τον Βούλγαρος άσο και το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής.

O Γκαρσία για Μπερμπάτοφ και Ολυμπιακό

Ο Πάμπλο Γκαρσία βίωσε το ντεμπούτο του ως βοηθός προπονητή με νίκη της Κ17 του ΠΑΟΚ επί του Πανθρακικού (1-0). Αυτό έδωσε αφορμή για ενδιαφέρουσες δηλώσεις στην εφημερίδα "Metrosport", στις οποίες ο Ουρουγουανός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην παρουσία του Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή.

Αναλυτικά, το κείμενο της συνέντευξης:

Πάμπλο πρώτο παιχνίδι της Κ17 και ήρθε η νίκη απέναντι στον Πανθρακικό.

"Είμαστε χαρούμενοι για αυτό γιατί όλη η ομάδα τους τελευταίους δυο μήνες για αυτό δούλεψε, για να είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δουλεύουμε σκληρά με τα παιδιά και η δουλειά θα βγαίνει στο γήπεδο".

Πρώτο σου παιχνίδι και δίπλα στον Άγγελο Ζαζόπουλο (πρώτος προπονητής στην Κ17) . Πώς νιώθεις;

"Χαίρομαι να δουλεύω με αυτά τα παιδιά. Έχουν ενθουσιασμό και μου θυμίζουν τον εαυτό μου σε εκείνη την ηλικία. Γίνεται πολύ καλή δουλειά".

Ο Άγγελος Ζαζόπουλος μας είπε ότι τα παιδιά νιώθουν πολύ ευχάριστα που σε έχουν μαζί τους.

"Και εγώ χαίρομαι να είμαι κοντά τους. Σου λέω και πάλι ότι έχουν θέληση για να μάθουν και μου αρέσει ο ενθουσιασμός τους".

Ο προπονητής της ομάδας δήλωσε βέβαιος ότι έχεις όλα τα προσόντα να γίνεις σπουδαίος κόουτς.

"Δε θέλω να λέω κάτι για αυτό. Μου αρέσει αυτό που κάνω και θέλω να προχωρώ βήμα, βήμα. Αυτό με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση"

Η κουβέντα με τον Πάμπλο δεν θα μπορούσε να μην πάει και στην πρώτη ομάδα: "Γίνεται πολύ καλή δουλειά. Χρειάζεται όμως υπομονή απ’ όλους. Μου αρέσει η ομάδα και πρέπει όλοι να τη στηρίξουμε. Μπορεί ο ΠΑΟΚ φέτος να πάρει τίτλο".

Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Ολυμπιακό. Έχεις ζήσει τέτοια ντέρμπι.

"Περιμένω να δω ποιος διαιτητής θα σφυρίξει τον αγώνα. Αυτό για μένα έχει σημασία. Ο Ολυμπιακός δεν περνά από την Τούμπα. Αν είναι δίκαιη η διαιτησία ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει. Αυτό ξέρω".

Υπάρχουν πρώτα και τα ματς με τον Ατρόμητο και την Ντόρτμουντ.

"Κάθε παιχνίδι η ομάδα το κοιτά ξεχωριστά. Σου είπα, γίνεται καλή δουλειά στον ΠΑΟΚ φέτος και χαίρομαι για αυτό".

Χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν φορέσει τη φανέλα σου. Πλέον αγοράζουν και του Μπερμπάτοφ.

"Χαίρομαι πολύ που αυτός ο παίκτης ήρθε στην ομάδα μας. Δεν χρειάζεται να σου πω εγώ για τον Μπερμπάτοφ. Θα βοηθήσει πολύ και τους συμπαίκτες του και αυτό επίσης είναι σημαντικό. Ξέρεις, με τέτοιους παίκτες γίνεσαι μεγάλη ομάδα και μπορείς να χτυπήσεις και να διεκδικήσεις τίτλους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK