Ο Ιβάν Σαββίδης "διαφώνησε" με Ιβιτς για Πέλκα

Τι κι αν ο προπονητής του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις του κάλυψε τον διεθνή μέσο για τον...ανδρικό πανηγυρισμό του, ο Σαββίδης ξεκαθάρισε στον Πέλκα πως δεν είναι αποδεκτές τγέτοιες χειρονομίες. Τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Στυλιαράς.

Ο Ιβάν Σαββίδης "διαφώνησε" με Ιβιτς για Πέλκα

Μπορεί ο Βλάνταν Ίβιτς να ... θεώρησε “ανδρικό” και “μη προσβλητικό” τον πανηγυρισμό του Δημήτρη Πέλκα (βασικά επειδή έγινε στη Τούμπα) μετά το γκολ που σημείωσε και να τον ... αθώωσε ( υπάρχει βέβαια η σχετική ενοχοποιητική φωτογραφία που δείχνει τον διεθνή μέσο να...πιάνει και να δείχνει τα γεννητικά του όργανα), ο Ιβάν Σαββίδης όμως, μάλλον είχε διαφορετική άποψη.

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ φρόντισε να έχει ολιγόλεπτο τετ-α-τετ με τον σκόρερ της ομάδας του και παρότι ο Πέλκας του επανέλαβε ο τι και στις δηλώσεις του ( δηλαδή πως δεν είχε πρόθεση με την συγκεκριμένη χειρονομία του να προσβάλει τον Πανιώνιο, παίκτες ή οπαδούς του), του έκανε συστάσεις.

Σύμφωνα με την διαρροή από τον “δικέφαλο”ο Σαββίδης τόνισε στον Πέλκα πως δεν του αρέσουν και δεν δικαιολογεί τέτοιες ενέργειες, ακόμη κι αν αποτελούν προϊόν έντασης της στιγμής. Εννοείται πως του ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να επαναληφθούν ενώ μένει ανοικτό αν θα επιληφθεί του θέματος η διοίκηση.

Δεν είναι τυχαίο πως μετά την συζήτηση με τον Σαββίδη και τις παραινέσεις του, ο Πέλκας θέλησε να επαναλάβει πως δεν χειρονόμησε εναντίον των αντιπάλων του.

ΤΟΝ ...ΚΑΙΕΙ ΣΤΟ Φ.Α.

Σύμφωνα πάντως με τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Δημήτρης Στυλιάρας, απέβαλλε τον Πέλκα για χειρονομία προς τον πάγκο του Πανιωνίου, μετά από υπόδειξη του τέταρτου διαιτητή. Αυτό σημαίνει πως για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας μέχρι και τριών αγωνιστικών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK