Ο Ίβιτς βρήκε το λόγο που δεν νίκησε ο ΠΑΟΚ

Λίγες ημέρες μετά την νίκη στα "Πηγάδια" για το Κύπελλο, ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα, με τον Ίβιτς να έχει έτοιμη απάντηση για τα αίτια της ισοπαλίας.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός πως η Ξάνθη δεν δημιούργησε κάποια φάση στην εστία της ομάδας του και τόνισε πως ο λόγος που δεν ήρθε το τρίποντο είναι πολύ απλός: ο "Δικέφαλος" τα είχε όλα εκτός από την πεμπτουσία του ποδοσφαίρου, το γκολ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ:

Για το γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έφτασε στη νίκη: "Μη ρωτάτε γιατί δεν κερδίσαμε… Δεν σκοράραμε. Δεν μας έλειπε τίποτε άλλο εκτός από το γκολ. Ο αντίπαλος δεν μας δημιούργησε φάσεις. Μόνο εμείς ήμασταν απειλητικοί. Δεν ξέρω αν έχει παίξει ρόλο και η κούραση, διότι έχουμε πολλά διαδοχικά παιχνίδια. Δυστυχώς δεν κερδίσαμε. Αυτός ήταν ο στόχος μας. Συνεχίζουμε…"

Για τις πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα: "Όταν παίζουν οι ίδιοι παίκτες συνεχόμενα, υπάρχει κούραση. Κάποιοι είναι κουρασμένοι, κάποιοι άλλοι είναι πεσμένοι, άλλοι είχανε μικροπροβλήματα. Υπάρχει και το ματς με την Σάλκε, αλλά δεν είναι μόνο αυτό"

Για το παιχνίδι με την Σάλκε: "Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Θα δώσουμε το 100% διότι εκπροσωπούμε και την Ελλάδα. Γι’ αυτό θα έπρεπε να είχαμε παίξει Τετάρτη στο κύπελλο και Σάββατο στο πρωτάθλημα, ενώ ο αντίπαλός μας έπαιξε το Σάββατο πρωτάθλημα"

Για τον Αθανασιάδη: "Δεν χρειάζεται πίεση. Ο Στέφανος δουλεύει καλά. Είχε μια φάση καθαρή σήμερα. Όλες οι φάσεις χάνονται".

News 24/7

24MEDIA NETWORK