Ο "killer" Πρίγιοβιτς... πήρε από νωρίς το όπλο του

Χάρη σε γκολ του Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 1-0 στο φιλικό με την ολλανδική Φένλο, παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο (VIDEO).

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ) EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί να μην εντυπωσίασε, ωστόσο κόντρα στη Φένλο ο ΠΑΟΚ έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης (1-0) χάρη στον... killer Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς. Η ομάδα του Στανόγιοβιτς ξεκίνησε δυνατά το φιλικό, έχοντας δοκάρι μόλις στο 8ο λεπτό με τον Μπίσεσβαρ να κάνει ένα χαμηλό γέμισμα από δεξιά προς τη μικρή περιοχή, ο Ενρίκε κάνει ένα διαγώνιο πλασέ.

Από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν για όσο αγωνίστηκε ο Μπίσεσβαρ, ο οποίος με την ταχύτητα και τις συνεχείς κινήσεις του, δημιουργούσε προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Μεγαλύτερη στιγμή για τη Φένλο στο ματς ήταν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Ζόιντιενς έκανε μια κοντινή προβολή και ο νεαρός Σιαμπάνης έδειξε τα αντανακλαστικά του.

Τελικά ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ στο 70'. Ο Κάμπος από δεξιά μπήκε στην περιοχή, πρόλαβε να σουτάρει από διαγώνια θέση, ο τερματοφύλακας απέκρουσε αλλά ο Πρίγιοβιτς που ζει για τέτοιες φάσεις, πήρε το ριμπάουντ και με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ μοιράζοντας χαμόγελα σε συμπαίκτες και τεχνικό τιμ.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Σιαμπάνης, Δεληγιαννίδης, Βαρέλα, Μαλεζάς, Λέοβατς, Ενρίκε, Σάχοφ, Κάτσε, Μπίσεβαρ, Αθανασιάδης, Κουλούρης

Στο 2ο ημίχρονο: Σιαμπάνης, Δεληγιαννίδης, Βαρέλα, Μαλεζάς, Λεβέκ, Κάμπος, Σάχοφ, Κάτσε, Πέλκας, Μακ, Πρίγιοβιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK