Ο... κλεμμένος από την Άρσεναλ γίνεται αντί-Μάτος στον ΠΑΟΚ

Ο Λέο Μάτος έχει πάει με σπασμένα τα... φρένα από παιχνίδι σε παιχνίδι και ήταν αναμενόμενο πως ο Λουτσέσκου θα του έδινε "ανάσες". Η περίπτωση του αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου στο ματς με τα Τρίκαλα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο... κλεμμένος από την Άρσεναλ γίνεται αντί-Μάτος στον ΠΑΟΚ

Με νέο δεξί μπακ θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στα Τρίκαλα στη ρεβάνς του Κυπέλλου την Τρίτη (9/1). Μόνο που το όνομά του μάλλον για τους περισσότερους θα αποτελέσει ένα... μεγάλο ερωτηματικό. Γιατί εκτός από πιτσιρικάς είναι κι άγνωστος...

Εδώ και λίγες εβδομάδες, ο Λευτέρης Λύρατζης , περι αυτού ο λόγος, δίνει το "παρών" στις προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας και στην κυπελλική ρεβάνς με αντίπαλο τον ΑΟΤ θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα των "ασπρόμαυρων".

Ο 17χρονος δεξιοπόδαρος βρίσκεται στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ από το 2012, όταν και ο "δικέφαλος του βορρά" τον πήρε από τις Κρινίδες Καβάλας μέσα από τα χέρια των ιθυνόντων της ακαδημίας της Αρσεναλ.

Σύμφωνα δε με τον μανατζερικό μύθο οι "Κανονιέρηδες" τον πολιορκούσαν ακόμα και όταν βρισκόταν στο... αυτοκίνητο με το οποίο κατευθυνόταν στην Τούμπα για να υπογράψει!

Άρχισε ως δεξί εξτρέμ και σιγά-σιγά οπισθοχώρησε με τους προπονητές του να βλέπουν πως μπορεί να δώσει πολλά, ακόμη και αν αγωνίζεται στα μετόπισθεν.

Ο γεννημένος στις 22/2/2000 θα δώσει ανάσες στον Λέο Μάτος, που μέχρι στιγμής παίζει σχεδόν... non stop, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να αφήνει τον Βραζιλιάνο εκτός αποστολής.

Photo Credits: PAOKFC.GR

News 24/7

24MEDIA NETWORK