Μεταμεσονύχτια ανατροπή με Κουρμπέλη

Σαμπντόρια από βραδύς, ΠΑΟΚ το πρωί, στο απόλυτο μεταγραφικό... θρίλερ. Πως ο Σαββίδης έπεισε τον Αλαφούζο με το... κασέρι αλλά και τους ανθρώπους του να πείσουν τον Κουρμπέλη, αυξάνοντας θεαματικά τις αποδοχές του, βάζοντας στο κόλπο και τον Λουτσέσκου για να νιώσει πως θα είναι σημαντικός στον “δικέφαλο”.

Μεταμεσονύχτια ανατροπή με Κουρμπέλη

Η (σημερινή) τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου μάλλον μας επιφυλάσσει μια τεράστια ανατροπή στην υπόθεση Κουρμπέλη.

Κι αυτό αφού από εκεί που μέχρι χθες (Τρίτη) στις έντεκα το βράδυ η πλευρά του διεθνή αμυντικού μέσου... σφύριζε μάλλον αδιάφορα στο ασφυκτικό πρέσινγκ του ΠΑΟΚ για να τον ανεβάσει στην Τούμπα, επαναλαμβάνοντας πως δεν... βιάζεται για να αποφασίσει και οτι έχει ως προτεραιότητα το εξωτερικό ακόμη κι αν χρειαζόταν να κλείσει από τώρα στην Σαμπντόρια αλλά να μείνει μέχρι το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, υπήρξε από οτι φαίνεται ... μεταμεσονύκτια εντυπωσιακή ανατροπή δεδομένων.

Σε βαθμό που πλέον φαντάζει ως το πιθανότερο ο "δικέφαλος" να υπογράψει σήμερα και τον Κουρμπέλη και τον Τιμπό Μουλέν. Δηλαδή τον 28χρονο Γάλλο μέσο της Λέγκια, για την μεταγραφή του οποίου συμφώνησαν το βράδυ της Τρίτης στον Οργανισμό ΠΑΟΚ, όταν όλα έδειχναν πως με υπαιτιότητα του Κουρμπέλη (και όχι του Παναθηναϊκού) η απόκτησή του... ναυάγούσε και έπρεπε να βρεθεί οπωσδήποτε "αντι -Τσίμιροτ". Με τον Λουτσέσκου να δίνει την έγκρισή του στον Λούμπος Μίχελ για την αγορά του Μουλέν (δεν είναι πάντως επιλογή του Ρουμάνου)

Μάλιστα δεν ήταν... τυχαίο πως λίγο πριν από τα μεσάνυχτα διέρρευσε από... Τούμπα μεριά πως υπήρξε συμφωνία ΠΑΟΚ - Λέγκια - Μουλέν και ο Γάλλος θα ,εμπαινε την Τετάρτη στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υπογράψει 3ετες συμβόλαιο με τον "δικέφαλο". Θυμίζουμε πως ένα χρόνο πριν, από την ίδια πολωνική ομάδα, οι "ασπρόμαυροι" έκαναν διάνα με την αγορά του Πρίγιοβιτς...

Ο ΠΑΟΚ πάντως δεν είχε πει την... τελευταία του λέξη για Κουρμπέλη. Για την ακρίβεια ο Ιβάν Σαββίδης, αν κρίνουμε από τις... διαρροές κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, σύμφωνα με τις οποίες ο ηγέτης του "δικεφάλου" μίλησε προσωπικά με τον Γιάννη Αλαφούζο (μετά από πολύ καιρό) ενώ συγχρόνως έδωσε εντολή να ανεβάσουν θεαματικά την προσφορά του ΠΑΟΚ στον Κουρμπέλη -ως προς τις ετήσιες αποδοχές του- και συγχρόνως να του τονίσουν και να τον πείσουν πως εξαρχής αποτελούσε Νο 1 επιλογή και... διακαή πόθο του Ραζβάν Λουτσέσκου, έτσι ώστε να πει το μεγάλο "ναι".

Το πιθανότερο μάλιστα είναι να βάλουν σήμερα το πρωί στο... κόλπο και τον Ρουμάνο κόουτς, μιλώντας τηλεφωνικά ο ίδιος με τον Κουρμπέλη, προκειμένου να του διώξει τις όποιες αμφιβολίες πως θα έχει βασικό ρόλο στον δικό του ΠΑΟΚ...

Στο δια ταύτα: συνέπεια όλων των παραπάνω ήταν περασμένες τρεις τα ξημερώματα με... ανακούφιση τόσο από πλευράς Διαμαντόπουλου, όσο κι από την Θεσσαλονίκη, να διαρρέει η βεβαιότητα πως ο Κουρμπέλης... προβάρει τα ασπρόμαυρα!

Μιλούσαν πλέον για συμφωνία τριών πλευρών , Παναθηναϊκού- ΠΑΟΚ - Κουρμπέλη, οπότε πολύ δύσκολα πλέον θα χαλάσει. Για την ακρίβεια μόνο ο Κουρμπέλης μπορεί να την χαλάσει. Κομματάκι δύσκολο πλέον, ειδικά αν ισχύουν οι λεπτομέρειες που διέρρευσαν για τα ποσά και τα ανταλλάγματα του deal αυτού. Εξηγούμεθα:

* Ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει μίνιμουμ 1,5 εκατομμύριο, αλλά... κασέρι το μεγαλύτερο μέρος αυτών των χρημάτων!!

* Οι Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Μυστακίδης θα είναι τα έμψυχα ανταλλάγματα πληρωμένοι από τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν ενώ στην συνέχεια θα είναι υπό καθεστώς συνιδιοκτησίας!

* Ο Κουρμπέλης θα εισπράξει ένα... δώρο υπογραφής στον ΠΑΟΚ, το οποίο μαζί με τις καθαρές ετήσιες αποδοχές του για 3,5 χρόνια θα ξεπερνάνε συνολικά τα 2 εκατ. ευρώ!΄Όταν στον Παναθηναϊκό έχει συμβόλαιο 280.000 € το χρόνο

Ι.Β.Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK