Ο λόγος που καθυστερεί του Ζαμπράνο

Την Παρασκευή θα κριθεί η μοίρα της μεταγραφής του Περουβιανού στόπερ στον ΠΑΟΚ. Τι μεσολάβησε τις τελευταίες ώρες και ποια αρχή αποφασίζει για την τύχη.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν τόσο πολύ να ολοκληρώσουν τη συμφωνία για τον Κάρλος Ζαμπράνο που θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια. Όχι πλέον χρονικά, αφού η διορία έληξε, νομικά ωστόσο. Και αυτό γιατί σε συνεργασία με την ΕΠΟ έχουν ήδη απευθυνθεί στη FIFA για την επικύρωση της μεταγραφής του Περουβιανού στόπερ από τη Ρούμπιν Καζάν.

Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" υποστηρίζουν πως από δική τους μεριά όλα έγιναν νομότυπα και μέσα στα περιθώρια που ορίζονται. Ωστόσο οι Ρώσοι άργησαν να ενημερώσουν το ηλεκτρονικό σύστημα και πλέον το λόγο έχει η αρμόδια επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Υπάρχει πάντως αισιοδοξία πως δεν θα προκύψει αρνητική στάση και ο Ζαμπράνο θα υπογράψει κανονικά στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από τη Ρούμπιν.

AP Photo/Nelson Antoine

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.