Ο Λουτσέσκου "στόλισε" ξανά Ολυμπιακό και ΑΕΚ!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τρόπο απώλειας του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν και με συνέντευξή του σε ρουμανικό ΜΜΕ, πέταξε φαρμακερά βέλη σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Ο Λουτσέσκου "στόλισε" ξανά Ολυμπιακό και ΑΕΚ!
EUROKINISSI

Τι και αν έχουν περάσει μήνες από το φινάλε της περασμένης σεζόν που βρήκε την ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδας μετά από 24 χρόνια και τον ΠΑΟΚ Κυπελλούχο;

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θεωρεί πως η ομάδα του έπρεπε να είχε κατακτήσει το νταμπλ βάσει απόδοσης στο χορτάρι και μέσω συνέντευξής του στο " Digi Sport" δεν δίστασε να επιτεθεί λεκτικά για μία ακόμα φορά κατά των "κιτρινόμαυρων" και του Ολυμπιακού, λόγω του τρόπου με τον οποίο είχαν τελειώσει άδοξα τα ματς με τις δύο ομάδες στην Τούμπα.

"Αυτοί της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού θα ζουν με αυτή τη ντροπή για όλη τους τη ζωή. Μας έκλεψαν, μας ξεγέλασαν και συμπεριφέρθηκαν ως δειλοί με το να μην παίξουν και αυτό δεν γίνεται να το ξεχάσεις.

Μας ξεγέλασαν και έκαναν τα πάντα για να μην πάρουμε τον τίτλο. Ζούμε με τη μεγάλη απογοήτευση ότι πήραμε το πρωτάθλημα στο γήπεδο και ότι μας το έκλεψαν", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος τεχνικός στο μέσο της πατρίδας του.

Ως γνωστόν, ο ΠΑΟΚ έχασε το ματς με τον Ολυμπιακό στα χαρτιά λόγω του ρολού ταμειακής μηχανής που πετάχτηκε από την κερκίδα και προκάλεσε τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρσία ενώ το ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, μετά το γκολ του "Δικεφάλου του Βορρά" που δεν μέτρησε ποτέ και την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο που ακολούθησε.

Ο Λουτσέσκου "στόλισε" ξανά Ολυμπιακό και ΑΕΚ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK