Ο Μίχελ βλέπει "γάμο" στο φλερτ Ροντρίγκες - Γαλατά

Ο Λούμπος Μίχελ, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Τουρκία, έθεσε τα δεδομένα των συζητήσεων ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Γαλατασαράι για τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο Μίχελ βλέπει "γάμο" στο φλερτ Ροντρίγκες - Γαλατά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Δεν είναι μία εξέλιξη που περιμέναμε και δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμα με τη Γαλατασαράι, αλλά είμαστε σε ένα κομβικό στάδιο. Η περίπτωση του Γκάρι δεν μας αφορά μόνο από τη χρηματοοικονομική της σκοπιά, καθώς πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό παίκτη για εμάς, τον οποίο δε θέλουμε να χάσουμε. Περιμένουμε τον ιδιοκτήτη κ. Σαββίδη, τον ατζέντη του παίκτη και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουμε" σημείωσε ο Λούμπος Μίχελ.

Και συμπλήρωσε: " Ο παίκτης θέλοντας να είναι ξεκάθαρος δείχνει ότι ενδιαφέρεται να παίξει στη Γαλατασαράι, είναι μία νέα πρόκληση για την καριέρα του, μία νέα ευκαιρία. Δεν είναι μόνο τα χρήματα που παίζουν ρόλο, βρισκόμαστε στα μέσα της σεζόν και ο Ροντρίγκες είναι ένας παίκτης-κλειδί για εμάς. Θα προτιμούσαμε να εξετάσουμε μία πρόταση για εκείνον το καλοκαίρι, αλλά δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι ο Γκάρι τράβηξε τα βλέμματα ενός μεγάλου κλαμπ όπως η Γαλατασαράι γιατί είναι ένας παίκτης με μεγάλη προοπτική και πολλές δυνατότητες. Η τελευταία λέξη του ιδιοκτήτη μας κ. Σαββίδη θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Η Γαλατασαράι έχει μία αρκετά καλή προσέγγιση στο θέμα του Γκάρι και φαίνεται ότι οι συνθήκες είναι θετικές, με την τουρκική ομάδα να θέλει τόσο πολύ να αποκτήσει τον παίκτη. Προσπαθούμε να βρούμε μία λύση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK