Ο νέος κόουτς είναι προ των πυλών

Όλες οι εξελίξεις για το καυτό θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ. Η πληροφορία για τον άγνωστο εκλεκτό του Άρνεσεν, τα ανεπιβεβαίωτα σενάρια για Κονσεϊσάο-Κετσπάγια και οι πληροφορίες για ταξίδι του Τούντορ από την Κροατία.

Ο νέος κόουτς είναι προ των πυλών

Οι τελικές αποφάσεις απομένουν για να κλείσει οριστικά το ζήτημα του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ. Από το μεσημέρι της Τρίτης (16/6), όταν και έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Άρνεσεν, δρομολογούνται οι τελευταίες εξελίξεις του ζητήματος, με σκοπό να τελειώσει άμεσα.

Ο Δανός αθλητικός διευθυντής των "ασπρόμαυρων" πραγματοποίησε τετράωρη σύσκεψη, η οποία ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα με τον Ιβάν Σαββίδη και τον Ιάκωβο Αγγελίδη, δίνοντάς τους τα στοιχεία της προεργασίας που έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες επί του θέματος. Οι τρεις άνδρες μαζί και σε κάποια σημεία της σύσκεψης και η Μαρία Γκοντσάρεβα ήταν κλεισμένοι για τέσσερις ώρες στα γραφεία του Ιβάν Σαββίδη στο "Μακεδονία Παλάς" και συζητούσαν αναφορικά με την πρόσληψη του νέου τεχνικού. Έτσι, από εκεί δεν ήταν εφικτό να υπάρξει ενημέρωση σχετικά με τα όσα λέγονταν.

Με βάση κάποιες πληροφορίες, το πρωί της Τρίτης (16/6), πριν από την άφιξη του Άρνεσεν, ήρθε στη Θεσσαλονίκη προπονητής (όχι ο Τούντορ), με εντολή του Δανού. Πράγμα που συνέβη έπειτα από την υπόδειξη του Σαββίδη στον Άρνεσεν για να αναζητήσει νέο όνομα που θα προκαλέσει μεγαλύτερο ενθουσιασμό στον κόσμο. Με βάση τις πληροφορίες, πρόκειται για νεαρό τεχνικό, γύρω στα 45, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό κάποιο όνομα.

Παράλληλα, κυκλοφόρησε φημολογία για Κονσεϊσάο και Κετσπάγια, δίχως ωστόσο να υπάρχει κάποιο στοιχείο που να επιβεβαιώνει τις συγκεκριμένες φήμες ή να δείχνει πως προκρίνονται οι συγκεκριμένες περιπτώσεις. Πάντως για τον Πορτογάλο υπάρχει κλίμα υπέρ του από μερίδα ανθρώπων της οικογένειας του ΠΑΟΚ, χωρίς ο Άρνεσεν να έχει ασχοληθεί σοβαρά.

Το βέβαιο είναι ότι η σύσκεψη λογικά θα οδηγήσει σε κάποιο αποτέλεσμα και τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν οι τελικές αποφάσεις, ώστε να ανακοινωθεί και το όνομα του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ.

"Έρχεται ο Τούντορ"

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως στην Κροατία θεωρούν δεδομένη την έλευση Τούντορ στην Ελλάδα, με τους δημοσιογράφους της χώρας να υποστηρίζουν πως αύριο κιόλας (17/6) ο Κροάτης τεχνικός θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία και να αποτελέσει τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK