Ο ΠΑΟΚ αποσύρεται για Κουρμπέλη, αλλά...

Ο ΠΑΟΚ "αποσύρθηκε" μεν από την διεκδίκηση του Δημήτρη Κουρμπέλη, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον αποκτήσει αν ο Παναθηναϊκός χτυπήσει την πόρτα της Τούμπας! Μένει η αντίδραση των "πράσινων". Ως την Κυριακή θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα...

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
Κουρμπέλης Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να εντάξει στο δυναμικό του τον Δημήτρη Κουρμπέλη, αλλά αυτή τη φορά ξεκινά την... "προσπάθειά" του κάνοντας το βήμα που έκανε ως τελευταίο στην υπόθεση "Μολέδο".

Ο "δικέφαλος" αποσύρεται διότι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό μοιάζει πιο περίπλοκη από ότι προ δεκαημέρου, με την υπόθεση των δανεικών να έχει και αυτή "παγώσει". Πλέον, για να συμβεί κάποια "συναλλαγή" ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να πάει στον ΠΑΟΚ, αφού το αντίθετο κατέληξε σε... αλαλούμ.

Στην υπόθεση Μολέδο, ο ΠΑΟΚ έκανε πίσω αφού πρώτα τόσο ο Βραζιλιάνος αμυντικός όσο και ο Παναθηναϊκός ( στην ουσία ο Γιάννης Αλαφούζος) είχαν προλάβει να αλλάξουν τη γνώμη τους... άπειρες φορές. Και αν στην υπόθεση Κουρμπέλη υπάρχει μια... λογική και ξεκάθαρη πλευρά, αυτή του αρχηγού του Παναθηναϊκού, οι ασπρόμαυροι βλέπουν πως τα πράγματα στο πράσινο στρατόπεδο γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα από όσο ήταν.

Ακόμα και το θέμα των δανεικών μοιάζει με γεφύρι της Άρτας, αφού τη μια οι δυο πλευρές τα βρίσκουν και την άλλη ο Γιάννης Αλαφούζος δημιουργεί νέα προβλήματα στον Μαρίνο Ουζουνίδη, για την παραμονή του οποίου στον πάγκο του Παναθηναϊκού, δε βάζει κανείς το χέρι του στη φωτιά.

Οι ασπρόμαυροι άφησαν το πρωί της Παρασκευής να εννοηθεί ότι δεν θα κάνουν κίνηση για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, αλλά ουσιαστικά αυτή η κίνηση σε αρκετά αυτιά ήχησε διαφορετικά. Με τον ΠΑΟΚ να έχει συναντήσει απέναντί του τρεις και τέσσερις διαφορετικούς "Παναθηναϊκούς" στην υπόθεση Μολέδο, οι ασπρόμαυροι αποσύρονται και πετάνε το μπαλάκι στην πλευρά του τριφυλλιού, σα να λένε " ξέρετε τι δίνουμε, αν τα θέλετε, ξέρετε που να μας βρείτε" έτσι ώστε να μην πληγεί επικοινωνιακά.

Βέβαια, αν ποτέ γίνει αυτό, θα πρέπει να μην είναι και αργά διότι ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη στιγμή κινείται για αντικαταστάτη του Γκόικο Τσίμιροτ σα να μην υπάρχει η προοπτική Κουρμπέλη. Μάλιστα οι ασπρόμαυροι θέλουν να τελειώσουν ως την Κυριακή τη συγκεκριμένη υπόθεση, και αυτό μοιάζει και με "deadline" και στον Παναθηναϊκό, αν ποτέ οι πράσινοι πάρουν κάποια απόφαση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK