Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει

Την Κυριακή 10 Απριλίου, ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει.

Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση ενενήντα ετών από την ίδρυση του Συλλόγου από τις 09:00 το πρωί έως και την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός (19:00), έξω από το γήπεδο της Τούμπας συγκεντρώνουμε τρόφιμα και στεκόμαστε αρωγοί στο έργο των συσσιτίων που επιλούν οι Ιερές Μητροπόλεις Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως - Σταυρουπόλεως , Νέας Κρήνης - Καλαμαριάς , Κασσανδρείας και Λαγκαδά.,

Σήμερα, (8/4) στην αίθουσα Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της πρωτοβουλίας και υπογραμμίστηκε η ανάγκη για συμμετοχή και για κοινωνική ευαισθησία εταιριών και πολιτών που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στο έργο της συγκέντρωσης τροφίμων.

Εκπρόσωποι του ΑΣ, της ΠΑΕ και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, εκπρόσωποι των Ιερών Μητροπόλεων, καθώς και διακεκριμένοι αθλητές του Συλλόγου, μίλησαν για τη σημασία αυτής της πρωτοβουλίας και την ανάγκη για αλληλεγγύη και ανθρωπιά, στις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην κοινωνία μας.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Άλκης Ησαϊάδης (εκπρόσωπος ΑΣ ΠΑΟΚ): "Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ο ΠΑΟΚ, ως ένα βασικό κομμάτι της κοινωνίας, γιορτάζει και προσφέρει. Ειδικά φέτος, η έμφαση της συμπλήρωσης ενενήντα ετών από την ίδρυση του Συλλόγου μας, δίνει το έναυσμα για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε αυτή η πρωτοβουλία να στεφθεί με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία. Ο ΠΑΟΚ, ενιαίος και αδιαίρετος, καλωσορίζει όλους όσους συνδράμουν και μπορώ να πω ότι ήδη η ανταπόκριση του επαγγελματικού κόσμου είναι πάρα πολύ μεγάλη. Καλούμε και όλους τους φίλους του Συλλόγου την Κυριακή να συμμετάσχουν με όποια δυνατότητα έχουν για να πετύχουμε το στόχο μας".

Μπάνε Πρέλεβιτς (πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ): "Χαίρομαι που βρισκόμαστε εδώ για μία ακόμη φορά και μιλάμε γι' αυτή την πρωτοβουλία του ΑΣ ΠΑΟΚ. Εμείς ως ΚΑΕ θεωρούμε υποχρέωση μας να στηρίξουμε αυτή την πρωτοβουλία και χαίρομαι που φέτος μπαίνει ακόμη πιο υψηλός στόχος αναφορικά με τη συγκέντρωση τροφίμων. Οι ενδείξεις είναι θετικές, όλα δείχνουν ότι θα τα καταφέρουμε. Και σε αυτή την κίνηση και οπουδήποτε μας χρειαστεί ο ΑΣ ΠΑΟΚ, η ΚΑΕ θα είναι πάντα παρούσα".

Μάκης Γκαγκάτσης (γενικός διευθυντής ΠΑΕ ΠΑΟΚ): "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φυσικά δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την υποστήριξη και τη συμμετοχή σε μία τέτοια πρωτοβουλία. Άλλωστε ο μεγαλομέτοχος κ. Ιβάν Σαββίδης πάντα υποστηρίζει παρόμοιες ενέργειες και πολλές φορές είναι ο καταλύτης ώστε να πραγματοποιηθούν, χωρίς απαραίτητα να γίνονται γνωστές. Θερμά συγχαρητήρια στον ΑΣ ΠΑΟΚ για την πρωτοβουλία και προσβλέπουμε σε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία φέτος".

Πατήρ Στέφανος (Εκπρόσωπος Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως): "Στη Δυτική Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ εκπροσωπεί την ψυχή της πόλης, είναι το σημείο αναφοράς όλων μας. Θυμούμαι το μεγάλο γήπεδο πίσω από τη Φιλοσοφική Σχολή, αλλά και τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Τούμπας με τη μπάλα να πέφτει από τον ουρανό στον αγωνιστικό χώρο, σε εκείνον τον αγώνα που νικήσαμε την ΑΕΚ με 1-0. Ο ΠΑΟΚ είναι η μεγάλη μας ιδέα. Στη Δυτική Θεσσαλονίκη όπου διακονούμε, υπάρχει μια εργατούπολη με νοικοκυραίους, αλλά και ανέργους. Επιτελείται έργο διακονίας μέσα από 18 συσσίτια και πολλές ακόμη κοινωνικές δράσεις. Είναι ένα δείγμα της διακονίας μας. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη συμπλήρωση 90 ετών από την ίδρυσή του, αλλά κυρίως για την αγάπη που δείχνει σε όσους έχουν ανάγκη".

Πατήρ Στυλιανός (Εκπρόσωπος Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς): "Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στο Σύλλογο του ΠΑΟΚ, που σε ιδιαίτερα δύσκολες περιόδους ενισχύει τις Μητροπόλεις και στέκεται αρωγός στο έργο τους. Τέτοιες πρωτοβουλίες πρέπει να γίνονται γνωστές και να αγγίζουν όλους μας".

Πατήρ Αναστάσιος (Εκπρόσωπος Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά): "Για μία ακόμη χρονιά ο ΠΑΟΚ μας εκπλήσει ευχάριστα βοηθώντας το έργο μας. Ο ΠΑΟΚ στέκεται συμπαραστάτης στον πόνο και στις δυσκολίες πολλών συνανθρώπων μας μέσα από αυτή την πρωτοβουλία. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Συλλόγου και να ευχηθώ ο ΠΑΟΚ να γιορτάσει πολλά ενενηντάχρονα ακόμη συνεχίζοντας την προσφορά του στον αθλητισμό και στην κοινωνία".

Πατήρ Νικόδημος (Εκπρόσωπος Ιεράς Μητροπόλεως Κασσανδρείας): "Μεταφέρω τις άπειρες ευχαριστίες του Μητροπολίτη μας στο σωματείο του ΠΑΟΚ για αυτή την πρωτοβουλία και εύχομαι ο Σύλλογος να συνεχίζει να προάγει το ευ αγωνίζεσθαι, όπως κάνει τόσα χρόνια. Από την πλευρά μας καλούμε τον κόσμο να συνεισφέρει σε αυτή την κίνηση αλληλεγγύης".

Στέλιος Μαλεζάς (ποδοσφαιριστής ΠΑΟΚ): "Είναι μία ενέργεια που πρέπει να στηριχθεί απ' όλους μας. Συγχαρητήρια στον ΑΣ ΠΑΟΚ για την πρωτοβουλία που παίρνει και εύχομαι να υπάρξει μεγάλη ανταπόκριση για το καλό όσων συνανθρώπων μας έχουν ανάγκη".

Κώστας Χαραλαμπίδης (καλαθοσφαιριστής ΠΑΟΚ): "Η πρωτοβουλία του ΑΣ ΠΑΟΚ είναι αξιέπαινη και αποτελεί μία ευκαιρία για να ξεφύγουμε λίγο από την ατομικίστικη και εγωκεντρική προσέγγιση που έχουμε. Μας δίνει το κίνητρο να δούμε το συνάνθρωπό μας και να σκεφτούμε τις ανάγκες του. Η προσφορά και η αλληλεγγύη θεωρώ ότι είναι μέσα στο DNAτου Έλληνα. Μακάρι η συμπλήρωση των ενενήντα ετών να φέρει τη συγκέντρωση ενενήντα τόνων τροφίμων για αυτούς που έχουν ανάγκη".

Αλέξης Αλβανός (χειροσφαιριστής ΠΑΟΚ): "Όλοι όσοι είμαστε μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ πρέπει να συγχαρούμε τη διοίκηση του Ερασιτέχνη για αυτή την πρωτοβουλία και παράλληλα πρέπει να νιώθουμε περήφανοι που αποτελούμε κομμάτια αυτού του Συλλόγου. Στις εποχές που ζούμε η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά αποτελούν αναγκαιότητες. Καλούμε λοιπόν, όλους όσους μπορούν, να έρθουν την Κυριακή έξω από το γήπεδο της Τούμπας και να βοηθήσουν με όσες δυνατότητες έχουν".

Χρήστος Παπαποστόλου (υδατοσφαιριστής ΠΑΟΚ): "Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε τέτοιες πρωτοβουλίες έχουν ιδιαίτερη αξία και στέλνουν μηνύματα στην κοινωνία. Και εγώ θα καλέσω όσους μπορούν να βοηθήσουν".

Δέσποινα Γιάννου (ποδοσφαιρίστρια ΠΑΟΚ): "Είναι πολύ σημαντική κίνηση και αξίζουν συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για αυτή την ιδέα. Έχει ιδιαίτερη αξία για ένα σωματείο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο όχι μόνο μέσα στις γραμμές των γηπέδων, αλλά παράλληλα να πρωταγωνιστεί και στο κοινωνικό έργο. Καλούμε όλο τον κόσμο να συνδράμει σε αυτή την προσπάθεια".

Ο ΠΑΟΚ ενιαίος και αδιαίρετος ευχαριστεί θερμά όσους συμβάλλουν στην επιτυχία της πρωτοβουλίας και συγκεκριμένα τους κάτωθι:

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

SITES

METROPOLIS

ΜΕΤΡΟΣΠΟΡΤ

OLA PAOK

ARENA FM

ΑΡΕΝΑ

PAOK 24

LIBERO

IN PAOK

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

AGRINO ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ

ΡΥΖΙΑ

ARTIMA

ΓΑΛΑΤΑ

ΑVANGARD LTD

ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

BESTKO HELLAS Α.Ε.

ΑΛΕΥΡΙ - ΗΛΙΕΛΑΙΑ - ΦΡΟΥΤΑ

CARTOTECNICA A.E.

ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ

CLUB ΠΑΟΚ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ

ΦΡΟΥΤΑ - ΛΑΧΑΝΙΚΑ

EURIMAC

ΖΥΜΑΡΙΚΑ

FARMA ΠΙΕΡΙΑΣ

ΤΥΡΙΑ

ΜΑRT AE

ΤΡΟΦΙΜΑ – ΧΑΡΤΙΚΑ

ΜCCAIN EΛΛΑΣ

ΠΑΤΑΤΕΣ

ROYAL SUGAR

ZAXAΡΗ

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ

ΚΡΟΥΑΣΑΝ - ΠΙΤΕΣ

ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΚΟΥΚΟΥΜΕΡΙΑ

ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

ΠΑΤΑΤΕΣ

ΒΕΡΓΙΔΗΣ ΑΡΤΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΖΑΝΑΕ

ΤΡΟΦΙΜΑ

ΗΛΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ - ΠΑΤΑΤΕΣ

ΙΟΝ ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ ΑΕ

ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΙΙΑ

ΚIKU HELLAS ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΥΛΤΣΙΔΗ

ΜΗΛΑ

ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΗΣ-ΚΑΛΑΣ Α.Ε

ΑΛΑΤΙ

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ

ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ

ΛΑΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΕΛΙΕΣ

ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ

ΛΕΟΝΤΙΑΔΗ ΑΦΟΙ Α.Ε

ΒΙΟΜΗΧ.ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ

ΛΟΥΞ - ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ

ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ - ΧΥΜΟΙ

ΜΑΡΑΓΚΟΖΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ

ΦΡΟΥΤΑ – ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΜΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΦΡΟΥΤΑ - ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣΗΣ

ΤΡΟΦΙΜΑ

ΡΕΤΣΙΝΑ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

ΠΟΤΑ

ΣΑΠΕΡΑ DONUTS

ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ

ΦΡΟΥΤΑ – ΠΑΤΑΤΕΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΤΩΝ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ

ΛΑΧΑΝΙΚΑ – ΦΡΟΥΤΑ

ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΦΡΟΥΤΑ - ΛΑΧΑΝΙΚΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK