Ο ΠΑΟΚ ντύνεται με NAK SHOES

Μια νέα συνεργασία με χρώμα Θεσσαλονίκης!

Ο ΠΑΟΚ και η Νο1 ελληνική εταιρεία παπουτσιών Nak shoes, ξεκίνησαν μια νέα αναμενόμενη συνεργασία, με τη Nak shoes να είναι χορηγός αλλά και Επίσημος Προμηθευτής της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2017-18.

Οι παίκτες και τα στελέχη του ΠΑΟΚ στις επίσημες εμφανίσεις τους εντός και εκτός συνόρων, για όλη τη διάρκεια της αθλητικής σεζόν 2017-18, φορούν πολιτικά παπούτσια Nak shoes, ειδικά σχεδιασμένα για τον ΠΑΟΚ.

Ο ιδιοκτήτης της Nak shoes, κ. Αργύριος Γεωργούδας, δήλωσε αναφορικά με την συνεργασία: «Είναι μεγάλη μας τιμή και προνόμιο η δυνατότητα να συνδεθεί το όνομα της Nak shoes με την πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα της Βόρειας Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι μεγαλύτερο από αθλητικό σωματείο: ενσαρκώνει τις χαμένες πατρίδες και το ίχνος του Ελληνισμού στην Ιστορία.»

Λίγα Λόγια για την Nak shoes

Η ΝΑΚ ιδρύθηκε το 1966 με ένα κατάστημα στην Πλατεία Αγίας Σοφίας της Θεσσαλονίκης. Αυτήν τη στιγμή διατηρεί τριάντα καταστήματα λιανικής πώλησης παπουτσιών και δερμάτινων αξεσουάρ και απασχολεί 200 ανθρώπους. Η ΝΑΚ είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος ή ο τοπικός συνεργάτης πολλών διεθνών εμπορικών σημάτων υπόδησης όπως Bally, Steve Madden, Clarks, Versace, Philipp Plein, Rockport, Naturalizer, Marc Fisher κ.α. Το 2011 ανέπτυξε και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.nak.gr, το οποία διατηρεί την πρώτη θέση στην Ελλάδα μεταξύ των αντίστοιχων του κλάδου.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".