Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την ευχή του μικρού Κωνσταντίνου

Ο 14χρονος Κωνσταντίνος, ως φανατικός φίλος του ΠΑΟΚ, είχε μεγάλη επιθυμία να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας και να παρακολουθήσει έναν αγώνα στην Τούμπα. Και η ευχή του έγινε πραγματικότητα.

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την ευχή του μικρού Κωνσταντίνου

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πρόσφερε ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο στον μικρό Κωνσταντίνο, ο οποίος πάσχει από μια απειλητική ασθένεια, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρό του.

Το πρώτος μέρος της ευχής του πραγματοποιήθηκε την παραμονή του αγώνα ΠΑΟΚ–Λεβαδειακός, όπου ο Κωνσταντίνος βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσει από κοντά τη προπόνηση της ομάδας. Πριν την έναρξη της προπόνησης είχε τη χαρά να βρεθεί στα αποδυτήρια της ομάδας όπου εκεί γνώρισε τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές, συνομίλησε μαζί τους και φωτογραφήθηκε δίπλα στα ινδάλματα του.

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την ευχή του μικρού Κωνσταντίνου

Την ημέρα του αγώνα πραγματοποιήθηκε και το δεύτερο μέρος της Ευχής του, να παρακολουθήσει από κοντά μία αναμέτρηση του Δικεφάλου. Η χαρά του ήταν απερίγραπτη που μπόρεσε να ζήσει δυο μέρες δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα.

Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες από τον φακό τουpaokfc.grαλλά και το όμορφο βίντεο τουPAOK TVμε τα όσα έζησε στην Τούμπα ο μικρός Κωνσταντίνος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK