Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Καφού του

Πώς οι άνθρωποι του Δικεφάλου προσπέρασαν, σε αυτή τη φάση, τις περιπτώσεις των Μαρτέν - Παλίνια και στράφηκαν στον 24χρονο μέσο από τις ακαδημίες της Μπενφίκα που πέρυσι κόστισε δύο εκατομμύρια σε μικρομεσαία ομάδα του Σαμπιονά.

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Καφού του

Ο 24χρονος Πορτογάλος Καφού της Λοριάν είναι η τελευταία προσθήκη στη λίστα με τους κεντρικούς μέσους που έχει συνθέσει ο ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του να έχουν ήδη αρχίσει συζητήσεις για την απόκτησή του.

Πριν από λίγες ημέρες είχε καταγραφεί η πρόθεση των "ασπρόμαυρων" ν' αυξήσουν τις επιλογές των μέσων, βάζοντας στο κάδρο αφενός τον Μαρτέν αφετέρου τον Παλίνια, για τους οποίους έγινε μια πρώτη έρευνα αγοράς.

Ο... new entry της παρέας είναι ο Κάρλος Μιγκέλ Ριμπέιρο Ντίας, κατά κόσμον Καφού, ο οποίος ανήκει στη Λοριάν και έχει βρεθεί σε πρώτο πλάνο.

Προϊόν των ακαδημιών της Μπενφίκα, ο Καφού δεν κατάφερε να φτάσει στη πρώτη ομάδα των αετών της Λισαβόνας και βρέθηκε στην Γκιμαράες, η οποία τον παραχώρησε στους "μπακαλιάρους" της Βρετάνης το περασμένο καλοκαίρι έναντι δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Η γαλλική ομάδα υποβιβάστηκε πέρυσι και έχει μπει σε διαδικασία "προσαρμογής" στα νέα δεδομένα, όντας ανοικτή σε κάθε πρόταση για ποδοσφαιριστές της. Όπως δηλαδή και τον Καφού, στην τιμή αγοράς του.

Ο Πορτογάλος, με 18 συμμετοχές πέρυσι στο Σαμπιονά και συνολικά 23 (2 γκολ - 3 ασίστ), έχει "γράψει" επίσης 30 συμμετοχές στα κλιμάκια της εθνικής Πορτογαλίας και 68 συμμετοχές (3 γκολ και 2 ασίστ) με την Γκιμαράες.

Πέρυσι ήταν μεταξύ των ποδοσφαιριστών που εξέτασε η ΑΕΚ, όμως η τσιμπημένη τιμή του δεν άφησε περιθώρια σοβαρής ενασχόλησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK