"Ο Ραΐκοβιτς θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ"

Βέβαιος για το μέλλον του 26χρονου αμυντικού ο ατζέντης του Ντέγιαν Βουκατίνοβιτς με συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Ο Σλόμπονταν Ραΐκοβιτς θα συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ατζέντης του, Ντέγιαν Βουκαμάνοβιτς. Μιλώντας στην εφημερίδα "Real News", τόνισε: "Γνωρίζω το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και τις επαφές που έχουν γίνει από τον Φρανκ Άρνεσεν με τον ίδιο τον Ραΐκοβιτς. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να προκύψει συμφωνία και να συνεχίσει ο παίκτης την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν κρούσεις και από άλλες ελληνικές ομάδες για τον Ραΐκοβιτς, όπως ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Όμως, η παρουσία του Άρνεσεν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που εκτίμησαν το ταλέντο του και τον πήγε στην Τσέλσι, δείχνει ότι η τελική επιλογή του παίκτη θα είναι ο ΠΑΟΚ. Η Ελλάδα σίγουρα τον ενδιαφέρει. Ο κύκλος του στη Γερμανία θεωρώ πως έχει κλείσει, αφού οι τελευταίοι του μήνες στο Αμβούργο ήταν ιδιαίτερα δύσκολοι".

Πρόσθεσε ακόμη: "Οι συζητήσεις που υπάρχουν με τον ΠΑΟΚ είναι σε καλό σημείο, ωστόσο μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν υπάρχει οριστική συμφωνία. Όσες συζητήσεις και αν γίνουν, την τελική απόφαση για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σλόμπονταν θα την πάρει ο πατέρας του. Αυτός είναι που αποφασίζει πάντα για αυτόν και αυτός θα πρέπει να πειστεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή".

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.