Ο Σαββίδης έκανε έκκληση στους οπαδούς πριν τον "τελικό" με τα Γιάννινα

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν θέλει να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ ενόψει των ντέρμπι που ακολουθούν στην Τούμπα και έστειλε προειδοποίηση στους οπαδούς ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα μέσω γραπτής δήλωσης.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η Αστυνομία έχει επιτρέψει τη μεμονωμένη αλλά όχι οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο παιχνίδι του "Δικεφάλου" κόντρα στον ΠΑΣ στους "Ζωσιμάδες" και ο Ιβάν Σαββίδης, παραμονή του αγώνα, θέλησε να πάρει τα... μέτρα του.

Πως το έκανε αυτό; Μέσω γραπτής δήλωσης, με τον ιδιοκτήτη των "ασπρόμαυρων" να ζητάει από τους οπαδούς της ομάδας του να μην ταξιδέψουν στα Ιωάννινα σε περίπτωση που δεν διαθέτουν εισιτήριο ώστε να εξαλειφθεί κάθε πιθανότητα τιμωρίας του ΠΑΟΚ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, θα ήθελα προσωπικά να παρακαλέσω τους φιλάθλους μας να μας συμπαρασταθούν και να μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε αποφασιστικά προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 33 χρόνια!

Η κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική και πρέπει να αποφύγουμε μοιραία λάθη σε όλους τους τομείς! Παρακαλώ να μην ταξιδέψει κανείς φίλαθλος που δεν έχει εξασφαλίσει εισιτήριο στα Γιάννενα την Κυριακή. Γνωρίζω τη λαχτάρα σας να είστε δίπλα στην ομάδα και τον προπονητή, ας μη γίνει όμως αυτό το πάθος αντικείμενο εκμετάλλευσης από εκείνους που περιμένουν την ευκαιρία να μας ανακόψουν!

Στα Γιάννενα θα δώσουμε έναν από τους εναπομείναντες 11 τελικούς για το πρωτάθλημα και είναι χρέος όλων μας να διαφυλάξουμε πως σε κάθε ένα παιχνίδι, θα έχουμε την μέγιστη συμπαράσταση των φιλάθλων μας, με σεβασμό στους κανονισμούς του Πρωταθλήματος και τους νόμους.

Πάμε μαζί μέχρι το τέλος!

Με εκτίμηση,

Ιβάν Σαββίδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK