Ο Σαββίδης περίμενε στη... γωνία τον Καρυπίδη και "χτύπησε"!

Λίγες μόλις ώρες αφότου πέταξε το γάντι στον ΠΑΟΚ ο Θοδωρής Καρυπίδης, ήρθε ο Γιώργος Σαββίδης να το... επιστρέψει με άκρως δυναμικό ποστάρισμα. Δείτε τη PHOTO που ανέβασε.

ÊÕÐÅËËÏ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ / PREGAME (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
ÊÕÐÅËËÏ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ / PREGAME (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI

"Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είμαι Σαββίδης, αλλά το να χαλάσω 100.000.000 ευρώ για να πάρω δύο Κύπελλα θεωρείται επιτυχία; Θα μετρηθούμε στο γήπεδο με όλους".

Τάδε έφη Θοδωρής Καρυπίδης ο οποίος στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα "Άρης είσαι" θέλησε να κάνει... ζέσταμα ενόψει της επιστροφής των "κιτρίνων" στη μεγάλη κατηγορία που τους φέρνει και πάλι απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Δεν πέρασαν όμως παρά λίγες ώρες και ήρθε η άμεση απάντηση από τον "Δικέφαλο του Βορρά" μέσω Γιώργου Σαββίδη, με τον γιο του Ιβάν και μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ να ανεβάζει φωτογραφία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης και να παραθέτει δήλωση από παλαιότερη συνεντευξή του όπου είχε πει μεταξύ άλλων πως "Είμαι Ολυμπιακός από μικρό παιδί".

Το συμπληρωματικό σχόλιο του Γιώργου Σαββίδη στην προ ετών δήλωση του Θοδωρή Καρυπίδη; "Η ΠΑΟΚ ή Άρης ή ΑΕΚ στα 39 μου δεν έχω αποφασίσει ακόμη".

Ο Σαββίδης περίμενε στη... γωνία τον Καρυπίδη και "χτύπησε"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK