Ο Σαββίδης τελειώνει τον Μίχελ

Δεν αργεί η ημέρα που ο Ιβάν Σαββίδης θ' ανακοινώσει την απόλυση του Λούμπος Μίχελ. Ο Κώστας Καίσαρης έχει το ρεπορτάζ για το θολό μέλλον του Σλοβάκου που είχε την αποκλειστική ευθύνη για το μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο Σαββίδης τελειώνει τον Μίχελ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΜΕΡΕΣ μετράει ο Λούμπος Μίχελ στον ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης ακόμη μία αποτυχημένη επιλογή.

Ο Σλοβάκος πρώην διαιτητής εξελίχθηκε σε περίπτωση Φρανκ Αρνεσεν Νο2. Διαχειρίστηκε εν λευκώ τις μεταγραφές κι απέτυχε παταγωδώς. Τόσο στο σχεδιασμό όσο και στις επιλογές.

Συνολικά αποκτήθηκαν το καλοκαίρι εννέα ποδοσφαιριστές χωρίς ούτε ένας απ' αυτούς να κάνει τη διαφορά. Και με βαριά συμβόλαια μάλιστα. Οι Μπίσεσβαρ - Κάμπος στις 800.000 ευρώ, ο Βαρέλα στις 600.000 και οι Κρέσπο - Μάτος - Σάκχοφ στις 400.00.

Ενώ οι ελλείψεις ήταν συγκεκριμένες και κατ' επέκταση και οι στόχοι, ο Λούμπος πήγε να καλύψει τα κενά με μπαλώματα. Τα κενά στο ρόστερ είναι εμφανή και μάλιστα σε θέσεις - κλειδιά.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει για σέντερ φορ, για εξτρέμ με ευχέρεια στο σκοράρισμα, για δεκάρι και για αμυντικό χαφ. Ποδοσφαιριστές που είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ακόμα είναι νωρίς, έχουν διεξαχθεί μόλις οκτώ αγωνιστικές, αλλά η ομάδα είναι στην 6η θέση (μαζί με Παναιτωλικό-Ατρόμητο) δέκα βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό κι ουσιαστικά εκτός Ευρώπης.

Τραγική είναι και η συγκομιδή στο σκοράρισμα με μόλις επτά γκολ. Όσα έχει η Κέρκυρα κι ένα λιγότερο από Λεβαδειακό - Λάρισα!

Πέρα όμως απ' τα αποτελέσματα, απογοητευτική είναι και η εικόνα που βγάζει ο ΠΑΟΚ. Μια ομάδα που πάνω-κάτω βράζει στο ίδιο καζάνι με τη περυσινή και χωρίς μάλιστα να υπάρχουν τα γκολ του Μακ.

Ο Ιβάν Σαββίδης -σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- έχει καταλήξει ότι οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Λούμπος Μίχελ. Δεύτερη ευκαιρία (τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου) δεν πρόκειται να του δώσει. Αν ο Άρνεσεν είχε αντέξει μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου, το "διαζύγιο" με τον 47χρονο Σλοβάκο θα έρθει πιο σύντομα. Απλά είναι θέμα χρόνου η δημοσιοποίηση της απόφασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Νέος... Γκάλο για ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK