Ο Σαββίδης το πήρε πάνω του: Πορωτική ομιλία και... πριμ

Με το πρωτάθλημα να μπαίνει στην τελική ευθεία, ο Ιβάν Σαββίδης βγήκε και μπροστά και προσπάθησε να... εμπνεύσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Τι είπε στους ποδοσφαιριστές ένα 24ώρο πριν από τη μάχη με τον Αστέρα στην Τρίπολη και ποια πριμ υποσχέθηκε για την κατάκτηση του τίτλου.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ(Α) ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Σαββίδης ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Τη δική της ξεχωριστή σημασία έχει η ομιλία του Ιβάν Σαββίδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ ένα 24ώρο πριν από τη μάχη του Δικεφάλου του Βορρά στην Τρίπολη.

Σε γνώριμο χώρο, στο "Μακεδονία Πάλας", ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ τόνισε αρχικά ότι "είμαι πολύ περήφανος για σας και την νοοτροπία σας. Η αντίδραση και στα αποδυτήρια αλλά και στον αμέσως επόμενο από τον αγώνα που δεν έγινε, έδειξε ποιοι πραγματικά είστε και πως πρέπει να προχωρήσουμε".

Εν συνεχεία, έγινε ακόμη πιο παραστατικός: "Εσάς σας αφορά η δουλειά στον αγωνιστικό χώρο, τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά. Για εμένα το ματς με τον Ολυμπιακό έγινε και τον κερδίσατε και με το θυμό που σας είδα να έχετε, θεωρώ ότι θα ξέφευγε και το σκορ! Είναι λογικό να σας φοβούνται! Κρατήστε αυτόν το θυμό και βγάλτε τον δημιουργικά στο γήπεδο όπως κάνατε την Τετάρτη! Να είστε μια γροθιά, στην οποία κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.Μεγαλύτερή σας νίκη, ο φόβος που τους προκαλέσατε!"

Για... κατακλείδα ο Σαββίδης γνωστοποίησε τους παίκτες ότι το πριμ πρωταθλήματος ισχύει με βάση ότι θεωρεί το ματς σαν να έγινε και να το κερδίσαμε. Και για τα 7 εναπομείναντα τους έδωσε ένα εξαιρετικά υψηλό έξτρα πριμ για να τους δελεάσει.

Η συνέχεια στο χορτάρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK