Ο Τζάλμα λείπει, ο ΠΑΟΚ κερδίζει την ΑΕΛ

Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ για τρίτη φορά μέσα στο 2017, και συνολικά τέταρτη από τότε που ο Ανγκολέζος είναι κάτοικος Τούμπας, και η... σύμπτωση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
bisesvar djalma EUROKINISSI SPORTS

Για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ο Τζάλμα Κάμπος δεν θα είναι στην διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ανγκολέζος ακολουθεί εδώ και μια εβδομάδα ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον τένοντα του προσαγωγού και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της Τρίτης, το ιατρικό επιτελείο των ασπρόμαυρων ενημέρωσε τον προπονητή ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον παίκτη για το προσεχές παιχνίδι.

Με αυτό το τρόπο, ο Τζάλμα Κάμπος συνεχίσει το σερί απουσίας του από τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την Λάρισα. Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ για τρίτη φορά μέσα στο 2017, και συνολικά τέταρτη από τότε που ο Ανγκολέζος είναι κάτοικος Τούμπας, και η... σύμπτωση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την ΑΕΛ στις 26 Οκτωβρίου 2016, στη 1 Φεβρουαρίου 2017, και στις 2 Απριλίου 2017. Και στα τρία αυτά παιχνίδια, ο Τζάλμα Κάμπος δεν βρισκόταν στην 18άδα του ΠΑΟΚ. Και στα τρία παιχνίδια ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 2-0 της Λάρισας.

ΤΣΑΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK