Οι επιλογές του Τούντορ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Χωρίς τους Σκόνδρα, Γκολάσα, Κοροβέση και Σαββίδη καθώς και τους τραυματίες Λέοβατς, Τσίμιροτ και Άντονιτς θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν στη Super League ο ΠΑΟΚ. Αναλυτικά οι επιλογές του Τούντορ.

Οι επιλογές του Τούντορ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Έμφαση στην τακτική ενόψει ΑΕΚ έδωσε ο Ίγκορ Τούντορ στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι. Ο 37χρονος τεχνικός εξήγησε στους παίκτες του ακριβώς το τι ζητά από αυτούς για το παιχνίδι της Τετάρτης (23/9).

Εκτός πλάνου άφησε Σκόνδρα, Γκολάσα, Κοροβέση και Σαββίδη, καθώς και τους τραυματίες Λέοβατς, Τσίμιροτ και Άντονις (πολύ κοντά στο να αρχίσει να προπονείται σε δουλ ρυθμούς.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ είναι οι: Όλσεν, Γλύκος, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Μαλεζάς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Σάμπο, Τζιόλης, Χαρίσης, Μυστακίδης, Μακ, Πέλκας, Ροντρίγκες, Ζάιρο, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ.

Εκτός αποστολής για θρησκευτικούς λόγους ο Γκολάσα

Να σημειωθεί πως ο Γκολάσα έμεινε εκτός αποστολής για θρησκευτικούς λόγους. Οπως αναφέρουν στην ΠΑΕ, σήμερα και αύριο στο Ισραήλ, οι πάντες απαγορεύεται να κάνουν το οτιδήποτε. Ούτε στο τηλέφωνο επιτρέπεται να μιλούν, ούτε να τρώνε... Άρα έτσι έμεινε αναγκαστικά εκτός αποστολής ο Ισραηλινός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK