Οι καλύτερες αποκρούσεις του Όλσεν σε VIDEO

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Ρόμπιν Όλσεν, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ετοίμασε ένα VIDEO διάρκειας 3 λεπτών με τις καλύτερες αποκρούσεις του νέου τερματοφύλακα του "Δικεφάλου". Δείτε το.

MALMO,SWEDEN - AUGUST 27:   Robin Olsenis of Malmo FF during the UEFA Champions League play-off second leg football match between Malmo FF and FC Salzburg at the Swedbank Stadion on August 27, 2014 in Malmo,Sweden.   (Photo by Jonathan Nackstrand/EuroFootball/Getty Images)
Ολσεν ΠΑΟΚ GETTY IMAGES

Ο Ρόμπιν Όλσεν είναι από την Πέμπτη (2/7) ο νέος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και με αφορμή τη μεταγραφή του Σουηδού, ο "Δικέφαλος" ετοίμασε ένα VIDEO, στο οποίο περιλαμβάνονται μερικές από τις καλύτερες αποκρούσεις του 25χρονου.

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: " Το PAOK TV έφτιαξε ένα απολαυστικό βίντεο με όλες τις μεγάλες στιγμές της καριέρας του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας, Ρόμπιν Όλσεν. Πάρτε μία πρώτη γεύση από τις ικανότητες του νεαρού Σουηδού".

Το βιογραφικό του

Ο γεννημένος στις 08.01.1990 Δανός, αλλά διεθνής με την Εθνική Σουηδίας τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Malmö δίχως να παραμείνει εκεί μέχρι να φτάσει στην πρώτη ομάδα. Προτίμησε να συνεχίσει στις ακαδημίες της BK Olympic, η οποία φημίζεται στη Σουηδία για την ανάδειξη ταλέντων κι από εκεί σε ηλικία 16 ετών πήρε την πρώτη του μεταγραφή για την IF Bunkeflo και στα 17 του πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη δεύτερη κατηγορία του σουηδικού πρωταθλήματος.

Ένας τραυματισμός στο γόνατο τον πήγε πίσω, αλλά δεν άργησε να βρει το δρόμο του κι έπειτα από δύο ακόμα μεταγραφές στην FF Bunkenflo και την IFK Klagshamn κατάφερε να καθιερωθεί ως ένας από τους πλέον ανερχόμενους τερματοφύλακες στη Σουηδία. Ετσι, το 2011, η Malmö φρόντισε να πληρώσει για να τον ξανακάνει δικό της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK