Όλοι αυτοί ήταν στο ραντεβού της Καμάρας για χάρη του ΠΑΟΚ

Ποιοι πήγαν να φωνάξουν για τον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Πέμπτης; Ο Αντώνης Τσακαλέας ήταν εκεί και μεταφέρει πρόσωπα και εικόνες που του αποτυπώθηκαν στο μυαλό. Ακόμη και ατάκες έπιασε...

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καμάρα EUROKINISSI

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη οργανώθηκε από τους συνδεσμίτες, στηρίχθηκε τόσο από την ΠΑΕ όσο και από τον ερασιτεχνικό ΠΑΟΚ (καθώς αμφότεροι εξέδωσαν κάλεσμα) και η σύνθεσή της έμοιαζε με αυτή της Τούμπας στα εντός έδρας ματς.

Αν κανείς περίμενε να δει μόνο μαυροφορεμένους τύπους, με δεμένο κασκόλ στο χέρι, να φωνάζουν και να δίνουν παλμό και ένταση, έπεσε έξω.

Το παζλ που συνέθεσε εκείνους που βρέθηκαν στην Καμαρά και ακολούθως έκαναν πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είχε πολλά διαφορετικά κομμάτια. Κομμάτια που έδεναν μεταξύ τους χάρη αγάπη και στο ενδιαφέρον τους για τον ΠΑΟΚ.

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ένα από τα διαφορετικά στοιχεία της συγκεκριμένης συγκέντρωσης ήταν η παρουσία ποδοσφαιριστών των "ασπρόμαυρων". Τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, μαζί με τους προπονητές τους, βρέθηκαν στην Καμάρα και έγιναν ένα με τους φιλάθλους.

Η φιγούρα του Πάμπλο Γκαρσία ξεχώριζε αναμφίβολα, αποτελώντας πόλο έλξης για όλους.

Ένα στιγμιότυπο που ξεχώρισε ήταν η κίνηση δυο μικρών παιδιών να... τραβολογούν τη μητέρα τους προς το σημείο που στεκόταν ο εμβληματικός Ουρουγουανός και να την εκλιπαρούν να τους βγάλει μια φωτογραφία. Φυσικά και η μητέρα δεν χάλασε το χατίρι των παιδιών της, τα οποία μάλιστα της είπαν "μαμά, βγες και εσύ, να τη δείξεις στη μπαμπά να πάθει πλάκα!".

Μέσα στο πλήθος υπήρχαν και κάποιοι που έστω και με... τρικ, κατάφεραν να βρεθούν στην πορεία. Ένα νεαρό ζευγάρι, με τον άντρα να έχει επωμιστεί τον έλεγχο του καροτσιού στο οποίο επέβαινε η μικρή τους, βρέθηκε στη Καμάρα. Ο σύζυγος δέχθηκε το αίτημα της γυναίκας του για βόλτα στην Τσιμισκή, νωρίς το απόγευμα, και εκείνος την πήγε και μια βόλτα από την Εγνατία.

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Στη "πρώτη γραμμή" βρέθηκαν και άλλα μέλη της "οικογένειας" του ΠΑΟΚ. Μέλη που έχουν υπηρετήσει το σύλλογο από διάφορα πόστα. Όσοι έχουν βρεθεί έστω και λίγες φορές στην Τούμπα, τα τελευταία 40 χρόνια, είναι δεδομένο πως γνωρίζουν τον Βασίλη Αλεκοζίδη, τον επί 35ετία υπεύθυνο εισιτηρίων. Εδώ και λίγα χρόνια έχει συνταξιοδοτηθεί, έχοντας περάσει όλη του την "επαγγελματική" ζωή, στην Τούμπα.

Στην Εγνατία ήταν και εκείνοι που έχουν το δικό τους "δέσιμο" με τις ομάδες της Θεσσαλονίκης. Με τη διακοπή της κυκλοφορίας στην Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, οι πρώτες καντίνες έκαναν την εμφάνισή τους και προετοιμάστηκαν για το μεροκάματο. Είναι όλοι εκείνοι που όταν μαθαίνουν ότι ένας αγώνας στην Θεσσαλονίκη γίνεται κεκλεισμένων των θυρών "δαγκώνονται", διότι βλέπουν τα... ευρώ της ημέρας να χάνονται.

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Παναγιώτης Ψωμιάδης EUROKINISSI

News 24/7

24MEDIA NETWORK