Ούτε λέξη πήρε πίσω ο Λουτσέσκου: "Ήρθαν να μας κλέψουν..."

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έπαιξε... άμυνα χωρίς όμως να πάρει πίσω τίποτα απ' όσα έχει πει ως τώρα για την κατάληξη του πρωταθλήματος. Αντίθετα τα επανέλαβε με στόμφο.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:MOTION TEAM)
Ραζβάν Λουτσέσκου EUROKINISSI

Εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ άξιζε τον τίτλο του πρωταθλητή και δεν αλλάζει λέξη από εκείνα που τον έφερε σ' αντιπαράθεση με... διαδικτυακούς οπαδούς, με αποτέλεσμα να προκύψουν τα λογοπαίγνια τις "βαθμολογίες Λουτσέσκου". Υπερασπίζεται τη άποψή του και επιμένει λέγοντας ότι " ήρθαν να κλέψουμε και κλέψανε και αυτό ήταν η επιβεβαίωση".

Συμπλήρωσε δε ο προπονητής του ΠΑΟΚ πως " δεν έχω επιτεθεί ποτέ σε κάποιον προσωπικά. Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν σε μια μεγάλη ντροπή. Αισθάνονται ένοχοι και γι' αυτό πολεμούν αυτό που έχουμε πετύχει. Εμείς δεν κλέψαμε από κανέναν, εκείνοι έκλεψαν από εμάς. Δεν επιτέθηκα σε κανέναν, εκείνοι επιτέθηκαν σε εμένα".

Σε άλλη αποστροφή του λόγου του ανέφερε επίσης: " Στο ποδόσφαιρο γίνονται λάθη. Λάθη παικτών, προπονητών, διαιτητών. Μπορεί να χάσεις ένα παιχνίδι ή μια πρόκριση όπως έγινε πριν από λίγες ημέρες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ομως το να σε κλέβουν με στρατηγική και να βγαίνουν αποφάσεις δικαστών που ελπίζαμε ότι θα έχουν σωστή κρίση και να έχουμε ποινές για φέτος και για την επόμενη χρονιά, είναι δύσκολο. Παίξαμε παιχνίδια τα οποία προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και στο τέλος τιμωρηθήκαμε για ένα ρολό χαρτί και για έναν αγώνα που τον κερδίσαμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK