Ούτε ο Λουτσέσκου ξέρει την ενδεκάδα του ντέρμπι

Μέχρι τώρα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου συνήθως έκλεινε τις ανοικτές θέσεις στην ενδεκάδα στην προτελευταία προπόνηση πριν από τους αγώνες. Αυτή τη φορά όλοι οι παίκτες είναι στην... τσίτα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
lutseskou EUROKINISSI

Ο αγώνας της Κυριακής δεν είναι σαν τους άλλους και έτσι αρκετά ερωτήματα που αφορούν την αρχική ενδεκάδα παραμένουν αναπάντητα. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει αφήσει αρκετούς παίκτες στη πρίζα, αναφορικά με την παρουσία τους στην αρχική ενδεκάδα.

Η κατάσταση είναι περίπλοκη ειδικά από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, καθώς υπάρχει συνωστισμός και δεν είναι εύκολο ακόμα και για κάποιον τρίτο να βγάλει την ενδεκάδα του Δικεφάλου του βορρά.

Οι απουσίες είναι οι λιγότερες δυνατές με μόλις έναν παίκτη στη λίστα των τραυματιών και έναν στη λίστα των τιμωρημένων. Τόσο ο Ντοριάν Λεβέκ όσο και ο Ευθύμης Κουλούρης είναι απώλειες "δεύτερης γραμμής", καθώς δεν βρίσκονται στις αρχικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Παίκτες όπως οι Βαρέλα, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Σάχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μακ, Βιεϊρίνια και Τζάλμα… περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει κάνει αρκετές εσωτερικές συζητήσεις με τους παίκτες τις τελευταίες ημέρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK