"Όχι Λουτσέσκου σε ΠΑΟΚ"

Άρνηση του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ αποκαλύπτουν οι Ρουμάνοι, με τον 46χρονο τεχνικό να υποστηρίζει πως είναι ήσυχος στην Ξάνθη και θέλει να συνεχίσει εκεί. Τι αναφέρεται στο δημοσίευμα για Ολυμπιακό.

"Όχι Λουτσέσκου σε ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να προσέγγισε τον Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο να αρνείται τον "Δικέφαλο", όπως ισχυρίζεται το "sport.ro".

Παράλληλα, γίνεται λόγος και για τον Ολυμπιακό, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπήρξε ενδιαφέρον από πλευράς "ερυθρολεύκων", χωρίς ωστόσο να γίνεται προσέγγιση στον 49χρονο κόουτς. Χαρακτηριστικά τονίζεται πως ο Ρουμάνος είναι ήσυχος στην Ξάνθη και θέλει να παραμείνει εκεί.

Το "sport.ro" ασχολήθηκε με το θέμα της αναζήτησης προπονητή για την Εθνική Ρουμανίας, το οποίο θα προκύψει πιθανώς μετά το Euro2016. Φιλοξενούνται έτσι δηλώσεις του Μιρσέα Λουτσέσκου, ενώ στη συνέχεια μίλησε και ο γιος του, Ράζβαν, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας του, όπως ούτε και ο πατέρας του.

Μάλιστα, ο προπονητής της Ξάνθης στη σύντομη δήλωσή του ανέφερε πως η συγκεκριμένη επιθυμία του, να παραμείνει δηλαδή στην Ξάνθη, δεν είναι θέμα χρημάτων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK