Όχι με το "κατηγορητήριο" του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ

Κινδυνεύει με -3 ή όχι ο ΠΑΟΚ; Ποια η ειδοποιός διαφορά στο κατηγορητήριο με το αντίστοιχο του Ολυμπιακού και προς τα πού οδεύει η ποινή μετά τη δίωξη του Εισαγγελέα για τα επεισόδια στα Γιάννινα;

Η πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα εις βάρος του ΠΑΟΚ έφτασε στην ΕΠΟ. Η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ καλείται ν' απολογηθεί για όσα συνέβησαν στα Γιάννινα, κατηγορούμενη με βάση τις διατάξεις που προβλέπονται από τα άρθρα 1, 2, 15 παρ. 4α, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα.

Γιατί ο "Δικέφαλος" αποφεύγει τη... βαρυτέρα των ποινών, τουλάχιστον με τα υπάρχοντα δεδομένα; Δηλαδή την αφαίρεση βαθμών και τον αποκλεισμό της έδρας του; Διότι σε σχέση με με ό,τι συνέβη με τον Ολυμπιακό, για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης διώκεται με την παράγραφο "α" του Κώδικα, που αφορά επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου που δεν συνδέονται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας, και όχι τη "β".

Εκτιμάται ότι στον ΠΑΟΚ θα επιβληθεί πρόστιμο από 20 ως 100 χιλιάδες ευρώ.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!