ΠΑΕ: "Ο Ιβάν Σαββίδης προετοιμάζει την προστασία του ΠΑΟΚ"

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στην Τούμπα και η προαναγγέλια μέτρων από τον Ιβάν Σαββίδη "για την προστασία της ομάδας και των συνεργατών του".

Δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε για τα γεγονότα της Τούμπας προαναγγέλοντας μέτρα από τον Ιβάν Σαββίδη.

Το κείμενο, λιτό, αναφέρει τα εξής: "Μετά τα όσα συνέβησαν σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, προετοιμάζει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την προστασία τόσο της ομάδας, όσο και όλων των στελεχών και συνεργατών του, από τις απειλές και τις επιθέσεις που δέχτηκαν και δέχονται. Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις επί των θεμάτων αυτών".

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!