"Παγιδεύτηκε" όπως ο Γκιλιέρμε ο Μάρκοβιτς...

Θυμάστε πώς ο Γκιλιέρμε "κάρφωσε" τη μεταγραφή του στον ΟΣΦΠ, προτού οι "ερυθρόλευκοι" τον ανακοινώσουν; Φαίνεται πως είναι... κολλητικό κι έτσι την έπαθε με τον ΠΑΟΚ ο Μάρκοβιτς που παρότι επιλεκτικός στα social media "έδειξε" με τον τρόπο του ότι κάτι συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη (PHOTO).

Ήταν από λάθος; Ήταν εσκεμμένο; Σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε...

Επί της ουσίας, λοιπόν, ο Λάζαρ Μάρκοβιτς που είναι επιλεκτικός στα "follow" που κάνει στο Instagram, πάτησε "ακολουθήστε" στην σελίδα του ΠΑΟΚ!

Παρόμοια περιστατικά έχουν δείξει στο παρελθόν πως έχουμε μεταγραφή. Πρόσφατο παράδειγμα ο Γκιλιέρμε που μερικές ημέρες πριν ανακοινωθεί έβαλε στα "αγαπημένα" στο Facebook τον Ολυμπιακό. Αργότερα το απέσυρε, ωστόσο μπήκε στο αεροπλάνο και ήρθε στην Ελλάδα.

Ο Μάρκοβιτς, πάντως, "ακολουθεί" μόλις 75 προφίλ στο Instagram, οπότε εικάζουμε πως δεν είναι τυχαίο το περιστατικό με τον ΠΑΟΚ! Ίδωμεν, λίγο έμεινε για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! 

 

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.