ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για Σόβσιτς

Ο 25χρονος μέσος της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Νταμίρ Σόβσιτς, αναφέρθηκε ξανά με ραδιοφωνικές του δηλώσεις στο "φλερτ" με τον Δικέφαλο του Βορρά, ενώ αποκάλυψε ότι τον βολιδοκοπεί και η ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για Σόβσιτς

Αποκαλυπτικός ήταν ο Νταμίρ Σόβσιτς μιλώντας στο Metropolis 95.5. Ο 25χρονος Βόσνιος μέσος με κροατικό διαβατήριο μίλησε για θέληση του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ να τον αποκτήσουν από την Λοκομοτίβα. Συγκεκριμένα είπε:

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ: "Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν αν θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ, αλλά και στην ΑΕΚ. Για τον ΠΑΟΚ ξέρω ότι είναι και ο Τούντορ εκεί, είναι πολύ καλός προπονητής και θα ήθελα να παίξω μαζί του. Φυσικά και θα μου άρεσε να έρθω στην Ελλάδα αν με καλέσουν".

Για τα παιχνίδια της Λοκομοτίβα με την Μπρόουτον και τον ΠΑΟΚ: "Παίξαμε στην Ουαλία, κερδίσαμε με 1-3 και την Πέμπτη έχουμε την ρεβάνς. Μετά μας περιμένει ο ΠΑΟΚ που είναι πολύ καλή ομάδα και, φυσικά, είναι το φαβορί. Εχουμε, όμως, και εμείς καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να τον δυσκολέψουμε. Και εγώ, σαφώς, θα ήθελα να κάνω καλά παιχνίδια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK