Παρασκευή βράδυ έκλεισε το deal για Ουάρντα

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ο Αμρ Ουάρντα, καθώς οι άνθρωποι του Παναιτωλικού τα βρήκαν με τον δικέφαλο για την πώληση του 24άχρονου άσου, ο οποίος λείπει αυτή την περίοδο λόγω του Κόπα Άφρικα. Πότε αναμένεται να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή.

Παρασκευή βράδυ έκλεισε το deal για Ουάρντα
warda kace ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Ο Ουάρντα άργησε... λίγους μήνες", θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος του κειμένου και αυτό γιατί το φλερτ του διεθνή Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού με τον ΠΑΟΚ κρατά εδώ και αρκετό διάστημα.

Μάλιστα ο 24άχρονος άσος είχε πάει στο "παλατάκι" να δει αγώνα του μπασκετικού ΠΑΟΚ, εκφράζοντας μάλιστα και τη... συμπάθεια του στον δικέφαλο ( παρότι το διέψευσε ο ίδιος λίγο αργότερα).

Πλέον ο Ουάρντα θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής του δικέφαλου χωρίς τη... βούλα, όμως, αφού αυτή τη στιγμή είναι με την Αίγυπτο στη μίνι προετοιμασία για το Κόπα Άφρικα.

Οι δυο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία σε νέα επαφή που είχαν το βράδυ της Παρασκευής ( τηλεφωνική, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Φώτης Κωστούλας βρίσκεται εκτός Ελλάδας) και οι τελικές υπογραφές αναμένεται να πέσουν Δευτέρα ή Τρίτη!

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το ποσό της μεταγραφή ( φέρεται να είναι 300.000€ ), όμως οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναιτωλικός θα κρατήσει ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης ( 15% ) και ο παίκτης θα λαμβάνει περίπου 250.000€ το χρόνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK