Παρελθόν ο Παπαγιαννόπουλος από ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο.

Παρελθόν ο Παπαγιαννόπουλος από ΠΑΟΚ
Παπαγιαννόπουλος-ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ καθώς έλυσε το συμβόλαιό του με τον "Δικέφαλο".

Ουσιαστικά ήταν μια αναμενόμενη εξέλιξη καθώς δεν υπολογιζόταν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Αναφορά σε ΠΑΟΚ και Χριστοδουλόπουλο

Στην Ιταλία τονίζουν πως ο ΠΑΟΚ σκέφτεται την περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Βερόνα.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα tggialloblu.it γράφει για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή:

"Η Αταλάντα εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον Λάζαρο, αν και οι πρώτες προσφορές κρίθηκαν ανεπαρκείς. Η Τζένοα παρακολουθεί την υπόθεση και θα μπορούσε να χτυπήσει την πόρτα της Βερόνα. Το πιο πιθανό είναι ο Χριστοδουλόπουλος να παίξει στο εξωτερικό. Ο ΠΑΟΚ τον σκέφτεται καθώς και η αγγλική Εβερτον".

"Υπάρχουν μεγαλύτερες προτάσεις..."

Ο αθλητικός διευθυντής της Σαράγεβο, Αμπντουλάχ Ιμπράκοβιτς τόνισε πως έγιναν επαφές με τον ΠΑΟΚ και πως υπήρχε μια πρόταση πάνω από ένα εκ. ευρώ αλλά υπογράμμισε πως είναι δύσκολο ο 22χρονος μεσοαμυντικός, Γκόικο Τσίμιροτ να παίξει στους "ασπρόμαυρους".

Συγκεκριμένα τόνισε (οι δηλώσεις του υπάρχουν στην ιστοσελίδα faktor.ba): "Είχαμε εντατικές συνομιλίες με τον ΠΑΟΚ και μια προσφορά του πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ. Ωστόσο, το ότι είναι δύσκολο να πάει ο Τσίμιροτ στον ελληνικό σύλλογο οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν ομάδες που έχουν προσφέρει περισσότερα λεφτά και έχουν ισχυρότερο όνομα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK