Παρουσιάστηκε η επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ

Σε μία λαμπρή εκδήλωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε την επετειακή φανέλα με αφορμή τη συμπλήρωση 90 ετών από την ίδρυση του "Δικεφάλου". Η συλλεκτική εμφάνιση παραπέμπει σ' αυτή που φορούσαν οι Θεσσαλονικείς το 1966.

Παρουσιάστηκε η επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ

Το βράδυ της Παρασκευής (29/01) έγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας -επετειακής- φανέλας του ΠΑΟΚ με αφορμή τη συμπλήρωση 90 ετών από την ίδρυση της ομάδας.

Η συλλεκτική εμφάνιση θυμίζει τη φανέλα που φορούσαν οι παίκτες του "Δικεφάλου" το 1966, δίνοντας ένα... ρετρό τόνο στον εορτασμό των 90 χρόνων.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι παλαίμαχοι της ομάδας, Γιώργος Κούδας, Κώστας Ιωσηφίδης, Λέανδρος Συμεωνίδης, Χρήστος Τερζανίδης, Φιλώτας Πέλλιος και Κούλης Αποστολίδης, καθώς κι όλοι οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης είπε:

"Το 1975-76 ο ΠΑΟΚ πήρε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του. Εκείνη την σεζόν κερδίζαμε τον Ολυμπιακό με 0-4 και αναγκάσαμε όλο το Καραΐσκάκη να επευφημεί τον ΠΑΟΚ. Στην συνέχεια της σεζόν η πορεία μας ήταν ανάλογη και πήραμε το πρωτάθλημα. Αυτή η ιστορία λέει κάποια πράγματα. Για να γίνει αυτό, υπήρξαν άνθρωποι που δημιούργησαν μια τέτοια ομάδα. Για να γίνει αυτή η ομάδα, χρειάστηκαν 4-5 χρονιές.

Οι συνθήκες τότε με τώρα στο ποδόσφαιρο είναι διαφορετικές. Υπάρχουν όμως και κάποιες σταθερές, όπως το δύσκολο περιβάλλον που παίζαμε τότε και υπάρχει και τώρα, η πείνα του ΠΑΟΚτσήδικου κόσμου για τίτλους ενώ για να μπορέσεις να ανταγωνιστείς τους αντιπάλους στην Αθήνα, πρέπει να φτιάξεις ομάδα. Έτσι χρειάζονται κεφάλαια, χρόνος και παραγωγική-δημιουργική δουλειά. Πήγαν κι άλλες ομάδες του ΠΑΟΚ καλά, όπως η ομάδα την δεκαετία του 80 και μετά οι άλλες που πήραν τα δύο Κύπελλο. Χρειάζεται χρόνος και παραγωγική δουλειά. Εμείς οι παίκτες που παίζαμε το 70', θέλουμε ο κόσμος κάποια στιγμή να ξεχάσει αυτή την ομάδα".

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λέανδρος Συμεωνίδης είπε: "Τη φανέλα που φορούσαμε, ήταν σαν είδωλο για εμάς".

Η φανέλα έχει βγει σε περιορισμένο αριθμό και ήδη έχει γίνει προκράτηση. Θα διατίθεται σε συλλεκτικό κουτί που θα έχει μαζί και ένα έντυπο με όλες τις φανέλες από το 1926 μέχρι σήμερα.

Δείτε το VIDEO από την εκδήλωση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επίσημα στον ΠΑΟΚ ο Χατζηισαΐας

News 24/7

24MEDIA NETWORK