Πολλές απουσίες στην πρώτη αποστολή Ίβιτς

Ο Βλάνταν Ίβιτς ανακοίνωσε την πρώτη αποστολή του ως προπονητής του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Πολλές απουσίες στην πρώτη αποστολή Ίβιτς
Ίβιτς-ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο το Σάββατο (12/03, 19:30), από την οποία απουσιάζει πλειάδα τραυματιών ποδοσφαιριστών.

Μετά από την πρωινή προπόνηση που περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και δη αντιμετώπισης στημένων φάσεων, ο 38χροονος προπονητής ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές της αποστολής που θα αναχωρήσει αεροπορικώς με προορισμό το Άκτιο κι έπειτα οδικώς για το Αγρίνιο.

Σε αυτούς δεν περιλαμβάνονται οι Παναγιώτης Γλύκος, Ζάιρο, Γκάρι Ροντρίγκες, Γκόικο Τσίμιροτ που ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και οι Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Δημήτρης Χατζηισαΐας, Δημήτρης Κωνσταντινίδης που έκαναν θεραπεία στο γυμναστήριο.

Από εκεί και πέρα, τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκαν οι Γιάννης Σκόνδρας, Εγιάλ Γκολάσα έδειξαν πως ο πρώτος ταλαιπωρείται από μια απλή τενοντίτιδα κι ο δεύτερος δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Μελίσσας, Βίτορ, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Λέοβατς, Κοροβέσης, Κίτσιου, Χαρίσης, Κάτσε, Τζιόλης, Σάμπο, Αντόνις, Μυστακίδης, Πέλκας, Δημητριάδης, Κάκκο, Αθανασιάδης

Photo Credits: Actionimages.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK