"Πορτογάλος" (;) ο Κάτσε

Μπενφίκα, Πόρτο και Σπόρτινγκ Λισαβόνας ερίζουν για την απόκτηση του νεαρού μέσου του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα.

"Πορτογάλος" (;) ο Κάτσε
INTIME SPORTS

Η εφημερίδα "Planeta Desportivo" φιλοξένησε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο Εργκους Κάτσε βρίσκεται σε λίστα με νεαρούς παίκτες που έχουν στην κατοχή τους η Πόρτο, η Μπενφίκα και η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που οι επιτελείς των τριών ομάδων θεωρούν ότι έχουν λαμπρό μέλλον.

"Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις είναι του Εργκους Κάτσε. Είναι μόλις 21 χρονών, σωματικά ισχυρός, παρόλο που έχει ύψος μόλις 1,63 εκατοστά ύψος. Είναι ικανότατος και έχει πολεμικό πνεύμα. Τις δύο τελευταίες σεζόν έπαιξε με τον ΠΑΟΚ σε 65 αγώνες", αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο εν λόγω δημοσίευμα και στη συνέχεια τονίζεται:

"Η Μπενφίκα μπορεί να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο της μεταγραφής του, γιατί θα ήταν μια καλή επένδυση για τους Αετούς". Τέλος, σημειώνεται ότι ο Κάτσε "κουμπώνει" στην πολιτική που εφαρμόζουν σταθερά οι τρεις "μεγάλοι" της Πορτογαλίας, να επενδύουν σε ταλέντα και στη συνέχεια να τα μοσχοπολούν. Ο μέσος του ΠΑΟΚ κοστολογείται σύμφωνα με τους Πορτογάλους στα 1,2 εκ. ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK