Πρώην της Μπάρτσα η εναλλακτική για αντί-Πούκι στον ΠΑΟΚ

Η ψαλίδα μεταξύ ΠΑΟΚ και Πούκι στα θέλω του ενός και του άλλου παρουσιάζεται να έχει κλείσει και εντός των επόμενων ημερών ο Φιλανδός αναμένεται να δώσει την τελική του απάντηση. Αν πει "όχι" υπάρχουν και εναλλακτικές.

Πρώην της Μπάρτσα η εναλλακτική για αντί-Πούκι στον ΠΑΟΚ

Ο Τεέμου Πούκι αποτελεί τον βασικό στόχο του ΠΑΟΚ για την επίθεση.

Κατά τη χθεσινή ημέρα (8/6) ήταν αρκετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τις δύο πλευρές να έχουν βρει τη "χρυσή τομή" στο πλαίσιο της ενδεχόμενης συνεργασίας τους και ο παίκτης αναμένεται ν' απαντήσει θετικά ή αρνητικά εντός της επόμενης εβδομάδας.

Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς φαίνεται να... μαγειρεύουν πριν πεινάσουν και οργανώνονται για το ενδεχόμενο ο Πούκι να πει "όχι".

Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας FORZA παρουσιάζονται δύο εναλλακτικές. Η μία είναι αυτή του Λεσκάνο και η άλλη του πρώην "μπλαουγκράνα" Μπόγιαν Κρκιτς.

O Σέρβος, πολιτογραφημένος Ισπανός ανήκει στην Στόουκ βάσει συμβολαίου μέχρι το 2020, όμως δεν βρίσκει θέση στο αγγλικό κλαμπ έχοντας δοθεί δανεικός σερί σε Μάιντς και Αλαβές.

Ο 27χρονος έπαιξε φέτος σε Αγγλία και Ισπανία 17 ματς, έχοντας σκοράρει μία φορά στο Copa Del Rey κόντρα στην Χετάφε τον περασμένο Νοέμβριο.

Επισημαίνουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τ' όνομα Μπόγιαν Κρκιτς ακούγεται για Ελλάδα. Παλαιότερα, μέσω δημοσιεύματων είχε... φορέσει τα "ερυθρόλευκα" του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά την πορεία του Μπόγιαν στην Μπάρτσα, αυτή... μετρά 163 συμμετοχές, 41 γκολ, 17 ασίστ και δύο Champions League.

ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ:

Πρώην της Μπάρτσα η εναλλακτική για αντί-Πούκι στον ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK