"Ψευδαισθήσεις τραυματισμών και απειλών"

Βαριές κουβέντες από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του ΠΑΟΚ Κυριάκο Κυριάκο, ο οποίος έκανε λόγο για "Φαντασιώσεις", "ψευδαισθήσεις τραυματισμών" και προκλητικές συμπεριφορές.

Πρώτη επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά του ΠΑΟΚ για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα και το ντέρμπι (που δεν έγινε) με τον Ολυμπιακό.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ πήρε δημόσια θέση, εκτοξεύοντας βαρείς χαρακτηρισμούς.

"Είχαμε ψευδαισθήσεις τραυματισμών, ψευδαισθήσεις απειλών. Ήταν μία κατασκευασμένη αφορμή. Μία φαντασίωση. Από την πρώτη στιγμή που ήρθαν ήταν προκλητικοί και δεν σεβάστηκαν τους 30.000 φιλάθλους που ήρθαν απόψε στο γήπεδο", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Το λάθος ήταν που φωνάξαμε τόσο καιρό και δείξαμε τη γύμνια τους. Το μόνο που έκαναν ήταν να ουρλιάζουν. Δεν συνεργάστηκαν με τον γιατρό του γηπέδου σε κανένα σημείο. Όσοι ήρθαν απόψε και έχουν ξαναέρθει στην Τούμπα ξέρουν τι αγώνα κάναμε για να γίνει το παιχνίδι όπως έγινε απόψε".

Podcasts

Οι 2 Κοντροί #4: Προκρίνεται ο Ολυμπιακός;

Γιάννης Φιλέρης και Θανάσης Κρεκούκιας αφήνουν για λίγο στην άκρη τους τσακωμούς στον αέρα των '2 Κοντρών' και αναλύουν τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για την πρόκριση στο παγωμένο Κίεβο.