Πώς λειτούργησε η εισαγγελέας που ήταν στην Τούμπα

H αθλητική εισαγγελέας Θεσσαλονίκης είδε διά ζώσης το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και διέταξε τη σύλληψη του Ιβάν Σαββίδη και τριών μελών της προσωπικής φρουράς του για την εισβολή του στο γήπεδο.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το δικαστικό ρεπορτάζ, στο στάδιο της Τούμπας έδωσε το παρών, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, η αθλητική εισαγγελέας Θεσσαλονίκης Ευαγγελία Λιάσου, η οποία και παρακολούθησε όλα όσα έγιναν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η κ. Λιάσου ήταν σε ανοικτή γραμμή με τον εισαγγελέα πρωτοδικών (Λάμπρο Τσόγκα) από τη στιγμή που τα πνεύματα οξύνθηκαν στο στάδιο της Τούμπας, και ήταν εκείνη που διέταξε τη σύλληψη του Ιβάν Σαββίδη και άλλων τριών ατόμων (μέλη της προσωπικής τους φρουράς) λόγω της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου.

Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν πως η κ. Λιάσου είδε αργότερα τις φωτογραφίες από τις οποίες προκύπτει πως ο Ιβάν Σαββίδης οπλοφορούσε τη στιγμή που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, γεγονός που προστέθηκε στους λόγους σύλληψή του.

Τέλος, αναφέρεται πως ένας από τους τρεις ανθρώπους της προσωπικής του φρουράς για τους οποίους «τρέχει» το αυτόφωτο είναι συνταξιούχος αστυνομικός. Η διαδικασία αυτοφώρου ξεκίνησε λίγο πριν τα μεσάνυκτα της Κυριακής και διαρκεί 24 ώρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK